Mainos
Mainos
Aallonmurtaja
C Moren -suoratoistopalvelussa
Lisätiedot

Aallonmurtaja on ensimmäinen suomalainen C Moren alkuperäissarja. Sarjan kaikki jaksot ovat nyt katsottavissa C Moren -suoratoistopalvelussa.

Sarjan keskiössä on perhe, jonka elanto tulee ammattirikollisuudesta. Realistisen ja koukuttavan sarjan päätapahtumat sijoittuvat Kotkaan, jossa suuren sataman lisäksi sijaitsevat rikollisuuden globaalit vesistöt.

Rikosvyyhdit ulottuvat vedonlyöntihuijauksista ihmiskauppaan samalla, kun seurataan roolihahmojen epätavallisia rakkaustarinoita.

Kymmenosaisen sarjan pääosissa nähdään Maria Ylipää, Turkka Mastomäki, Maria Järvenhelmi, Ville Keskilä, Joonas Saartamo ja Saara Kotkaniemi.

Aallonmurtaja

Aallonmurtaja-sarja tutustutti näyttelijä Turkka Mastomäen ammattirikollisuuteen

Aallonmurtaja-sarjan aihealue ammattirikollisuus oli näyttelijä Turkka Mastomäelle täysin vieras.

Syksyllä alkava Aallonmurtaja-sarja kertoo perheestä, jonka elanto tulee ammattirikollisuudesta. Sarjan päätapahtumat sijoittuvat Kotkaan, jossa sijaitsevat rikollisuuden globaalit vesistöt. Sarja on C Moren ensimmäinen suomalainen alkuperäissarja. Pääosissa näyttelevät Turkka Mastomäki, Maria Ylipää, Maria Järvenhelmi, Ville Keskilä, Joonas Saartamo ja Saara Kotkaniemi.

Ammattirikollisuudesta kertovassa sarjassa näytteleminen oli Mastomäelle täysin uutta. Aihe oli vieras, mikä teki projektista haastavan.

– Se oli sellainen maailma, josta minulla ei ollut mitään käsitystä.

Aihealueeseen tutustuakseen Mastomäki teki pohjatyötä tiedustelemalla aiheesta muilta ihmisiltä. Myös työtoveri ja käsikirjoitus auttoivat tutustumaan asiaan.

Käsikirjoitus oli Mastomäen mukaan hyvin tarkka ja ohjaaja oli syventynyt asiaan vuosien ajan.

– Sitä saattoi uskaltautua ja heittäytyä työtovereiden armoille asian suhteen. Tarvitsin apua ja sain heiltä sitä paljon.

Aallonmurtaja-sarjan lisäksi Mastomäki on ollut näyttelemässä muun muassa Tuntemattomassa sotilaassa. Kesällä näytteleminen jatkuu kesäteatterin ja lyhytelokuvan parissa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme