Mainos
Mainos
Aallonmurtaja
C Moren -suoratoistopalvelussa
Lisätiedot

Aallonmurtaja on ensimmäinen suomalainen C Moren alkuperäissarja. Sarjan kaikki jaksot ovat nyt katsottavissa C Moren -suoratoistopalvelussa.

Sarjan keskiössä on perhe, jonka elanto tulee ammattirikollisuudesta. Realistisen ja koukuttavan sarjan päätapahtumat sijoittuvat Kotkaan, jossa suuren sataman lisäksi sijaitsevat rikollisuuden globaalit vesistöt.

Rikosvyyhdit ulottuvat vedonlyöntihuijauksista ihmiskauppaan samalla, kun seurataan roolihahmojen epätavallisia rakkaustarinoita.

Kymmenosaisen sarjan pääosissa nähdään Maria Ylipää, Turkka Mastomäki, Maria Järvenhelmi, Ville Keskilä, Joonas Saartamo ja Saara Kotkaniemi.

Aallonmurtaja

Aallonmurtaja-sarjaa tähdittävä Ville Keskilä 17 vuotta kestäneestä Kotikatu-roolistaan: "Ei rasita minua yhtään"

Näyttelijä Ville Keskilä on saanut monipuolisia rooleja myös 17 vuotta kestäneen Kotikadun jälkeen. Hän kertoi uransa jatkosta suositun sarjan jälkeen Aallonmurtaja-rikossarjan pressitilaisuudessa Helsingissä.

Näyttelijä Ville Keskilä tunnetaan parhaiten Kotikadun Teemuna, esittihän hän roolia peräti 17 vuotta. Vuonna 2012 loppunut sarja on nyt hänen osaltaan mennyttä elämää, eivätkä ihmisetkään enää tule kadulla puhumaan sarjasta.

– Ei todellakaan päivittäin enää tule joku puhumaan Kotikadun Teemusta. Silloisen työporukan kanssa emme myöskään enää pidä yhteyttä, jokaisella on omat hommansa nykyään.

Keskilä sanoo ettei leimautuminen Kotikadun Teemuksi ole rasittanut häntä ammatillisesti. Rooleja on tullut Kotikadun loppumisen jälkeenkin.

– Ei se (Teemun rooli) rasita minua eikä haittaa työtäni ollenkaan, Keskilä sanoo.

Hetken mietittyään hän lieventää kantaansa hieman.

– Niin no onhan se rasite sitä kautta, että olin 17 vuotta sarjassa ja ihmisten mielissä olen Teemu Luotola. Ja ehkä Kotikadun loppumisen jälkeen (teatterialan) tekijät ovat olleet vähän varovaisia, että haluavatko he tällaisen rooliin leimautuneen ihmisen töihin, Keskilä sanoo.

Keskilä sanoo olevansa kiitollinen Aallonmurtaja-sarjan ohjaajalle, joka näki hänessä mahdollisuuden tehdä rikollisen roolin.

– Olen kiitollinen ohjaajalle, joka näki minussa mahdollisuuden tehdä jotain aivan muutakin. Itse tiedän, etten ole pelkästään Kotikadun Teemu, olen näytellyt paljon erilaisia rooleja teatterissa. Tänä kesänä muun muassa olin Badding-musikaalissa Valkeakosken kesäteatterissa, ja syksyllä jatkuu Helsingissä Saikkua kiitos -näytelmä, josta tehdään myös jatko-osa Lisää saikkua kiitos, Keskilä kertoo viimeisimmistä projekteistaan. 

Aallonmurtaja-sarja MTV3-kanavalla 4.2. alkaen kello 21!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme