Mainos
Mainos
Aallonmurtaja
C Moren -suoratoistopalvelussa
Lisätiedot

Aallonmurtaja on ensimmäinen suomalainen C Moren alkuperäissarja. Sarjan kaikki jaksot ovat nyt katsottavissa C Moren -suoratoistopalvelussa.

Sarjan keskiössä on perhe, jonka elanto tulee ammattirikollisuudesta. Realistisen ja koukuttavan sarjan päätapahtumat sijoittuvat Kotkaan, jossa suuren sataman lisäksi sijaitsevat rikollisuuden globaalit vesistöt.

Rikosvyyhdit ulottuvat vedonlyöntihuijauksista ihmiskauppaan samalla, kun seurataan roolihahmojen epätavallisia rakkaustarinoita.

Kymmenosaisen sarjan pääosissa nähdään Maria Ylipää, Turkka Mastomäki, Maria Järvenhelmi, Ville Keskilä, Joonas Saartamo ja Saara Kotkaniemi.

Aallonmurtaja

Hiljattain eronnut Maria Järvenhelmi, 42, haaveilee äitiydestä: "Toivon, että minulla olisi mies kuvioissa"

Näyttelijä Maria Järvenhelmi, 42, haaveilee lasten saamisesta. – Toivon löytäväni sopivan miehen. Iästäni en aio panikoida, Järvenhelmi kertoi C Morella alkavan Aallonmurtaja-sarjan pressitilaisuudessa.

Omista lapsista haaveileva näyttelijä Maria Järvenhelmi sanoo muistuttavansa itseään jatkuvasti vanhemmista kollegoista, jotka ovat saaneet lapsia.

– En aio panikoida 42 vuoden iästäni. Mietin aina, että "Geena Davies, 48, Janet Jackson, 50", aikaa on, tik tik tik, Järvenhelmi nauraa.

Järvenhelmi haluaisi lapsen perinteisesti miehen kanssa yhdessä, vaikka hän kertoo miettineensä myös muita vaihtoehtoja, kuten adoptiota.

– Nuorempana olin varma, että minulla tulee neljä omaa ja kuusi adoptiolasta – juuri siksi, että erilaisia mahdollisuuksia on.

– Olen aina pitänyt sydämessäni itsestään selvänä, että hankin lapsia, ja olen miettinyt sijaisvanhemmuuttakin. Mutta lopulta toivon, että minulla olisi kuitenkin myös mies kuvioissa.

Järvenhelmellä on takanaan tuoreehko ero. Hän erosi viulistimiehestään Valo Lankisesta viime vuonna. 

– Voin onnitella itseäni ja edellistä aviomiestäni, sillä sain hänestä sydänystävän. Tämä todistaa, että on mahdollista erota ilman draamaa. En sano, että ero olisi helppoa tai kivaa, mutta olemme molemmat vapautuneita tästä tilanteesta.

Vaikka osa Järvenhelmen lähipiiristä on löytänyt puolison muun muassa Tinder-deittisovelluksesta, ei hän itse halua lähteä nettideittailuun mukaan.

– Olen vanhanaikainen teknisessä mielessä – nettimaailma ei vaan kiinnosta minua. Hoidan kyllä hommat, mutten halua muuten roikkua siellä.

– Toivon tapaavani miehen alusta alkaen livenä. Näyttelijänä tiedän, että kommunikaatiosta vain 20 prosenttia on sanallista ja 80 prosenttia jotain ihan muuta: selittämättömiä fiboja. Olisi kiva tavata toinen livenä, että voisi heti kokonaisvaltaisesti tutustua.

Järvenhelmi ei allekirjoita ajatusta, että kuuluisana näyttelijänä hänen saattaa olla tavallista vaikeampi löytää miestä. 

– Joskus parikymppisenä tuollainen saattoi olla ongelma, kun itsellä tai kumppanilla ei ollut tarvittavaa itseluottamusta, mutta ei enää.

– Olen ikuinen optimisti ja luotan, että asiat menevät kuten niiden pitääkin, iloinen näyttelijä summaa elämänfilosofiansa.

Aallonmurtaja-sarja alkaa C More suoratoistopalvelussa 2.9. Sarjan ensi-iltaa juhlistetaan näyttämällä ensimmäinen jakso myös MTV3-kanavalla lauantaina 2.9. Sarja esitetään MTV:n kanavilla vuoden 2018 puolella.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme