Mainos
Mainos
Aallonmurtaja
C Moren -suoratoistopalvelussa
Lisätiedot

Aallonmurtaja on ensimmäinen suomalainen C Moren alkuperäissarja. Sarjan kaikki jaksot ovat nyt katsottavissa C Moren -suoratoistopalvelussa.

Sarjan keskiössä on perhe, jonka elanto tulee ammattirikollisuudesta. Realistisen ja koukuttavan sarjan päätapahtumat sijoittuvat Kotkaan, jossa suuren sataman lisäksi sijaitsevat rikollisuuden globaalit vesistöt.

Rikosvyyhdit ulottuvat vedonlyöntihuijauksista ihmiskauppaan samalla, kun seurataan roolihahmojen epätavallisia rakkaustarinoita.

Kymmenosaisen sarjan pääosissa nähdään Maria Ylipää, Turkka Mastomäki, Maria Järvenhelmi, Ville Keskilä, Joonas Saartamo ja Saara Kotkaniemi.

Aallonmurtaja

Ilouutisia kotimaisen rikossarjan ystäville – Aallonmurtaja saa jatkoa!

Kotimainen rikossarja Aallonmurtaja saa jatkoa. Toinen tuotantokausi ilmestyy C Moren suoratoistopalveluun vuonna 2019. 

C Moren ensimmäisen kotimaisen alkuperäissarjan tapahtumat jatkuvat suoraan siitä, mihin ensimmäisen kauden loppuhuipennuksessa jäätiin. Jaksot nähdään C Moren suoratoistopalvelussa 2019.

Rikollisten näkökulmasta kerrottu sarja vei katsojan keskelle kotkalaista rikollisliigaa ja seuraamaan sitä johtavan pariskunnan epätavallista rakkaustarinaa ja perhe-elämää. Aallonmurtaja nousi heti palvelun katselluimpien sarjojen huipulle, jossa se viihtyy edelleen. 

Sarjan toisella kaudella menneisyyden synnit eivät vieläkään jätä päähenkilöitä rauhaan ja pahimmat viholliset näyttävät löytyvän omasta perheestä. Rikoksissa edetään yhä syvemmälle kansainvälisille vesille. Peli kovenee ja juonenkäänteet punoutuvat tiukemmaksi vyyhdiksi. Mukaan tulee myös uusia hahmoja.

Myös toisella kaudella nähdään monia ensimmäistä kautta tähdittäneitä näyttelijöitä, kuten Maria Ylipää, Turkka Mastomäki, Saara Kotkaniemi, Joonas Saartamo, Pelle Heikkilä ja Andreas af Enehielm. Käsikirjoittajana jatkaa Miira Karhula.

– Aallonmurtajaa varten tehtiin valtavasti taustatutkimusta. Materiaalia saatiin niin paljon, että juonenkäänteistä ei tosiaankaan ole pulaa toisellakaan tuotantokaudella, Karhula kertoo.

Sarjaa kuvataan tulevana kesänä ja syksynä. Kakkoskausi saa ensiesityksensä C Moren suoratoistopalvelussa vuonna 2019. Aallonmurtajan ensimmäinen kausi näytetään MTV3-kanavalla maaliskuussa.

Neljä Venla-ehdokkuutta

Kotimainen laatusarja huomioitiin useilla Kultainen Venla -ehdokkuuksilla ja Aallonmurtaja kilpailee pystistä neljässä eri kategoriassa: draamasarja, paras naisnäyttelijä (Maria Ylipää), vuoden käsikirjoittaja (Miira Karhula) sekä vuoden ohjaaja (Mika Kurvinen).

– Aallonmurtaja on erittäin taidokkaasti kehitetty ja kirjoitettu draama ja sen saamat Venla-ehdokkuudet ovat kunnioitettava saavutus. Hienoa, että saamme jatkoa suositulle C Moren alkuperäissarjalle. Lisäksi kehittelemme parhaillaan useampaa uutta sarjaa, joten C Moreen on odotettavissa runsaasti suomalaista laatudraamaa jatkossakin, kertoo MTV:n draamapäällikkö Jani Hartikainen.


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme