Mainos
Mainos
Aallonmurtaja
C Moren -suoratoistopalvelussa
Lisätiedot

Aallonmurtaja on ensimmäinen suomalainen C Moren alkuperäissarja. Sarjan kaikki jaksot ovat nyt katsottavissa C Moren -suoratoistopalvelussa.

Sarjan keskiössä on perhe, jonka elanto tulee ammattirikollisuudesta. Realistisen ja koukuttavan sarjan päätapahtumat sijoittuvat Kotkaan, jossa suuren sataman lisäksi sijaitsevat rikollisuuden globaalit vesistöt.

Rikosvyyhdit ulottuvat vedonlyöntihuijauksista ihmiskauppaan samalla, kun seurataan roolihahmojen epätavallisia rakkaustarinoita.

Kymmenosaisen sarjan pääosissa nähdään Maria Ylipää, Turkka Mastomäki, Maria Järvenhelmi, Ville Keskilä, Joonas Saartamo ja Saara Kotkaniemi.

Aallonmurtaja

Isän kuolema pysäytti Turkka Mastomäen: "Tajusin, että minun on päästettävä itseni tauolle"

Työt ja yksityiselämä ovat pitäneet näyttelijä Turkka Mastomäen kiireisenä. Nyt Aallonmurtaja-sarjan tähti aikoo pitää taukoa, mikä on freelance-näyttelijälle aina riskin paikka.

Turkka Mastomäki, 47, sanoo pitävänsä tänä syksynä taukoa arkirumbasta, joka kävi erityisen raskaaksi viime talvena. Aikansa hän aikoo käyttää mökillä nikkaroiden, lapsen koulun aloittamista seuraten ja tunteita tuuletellen. Viime aikoina hän on joutunut patoamaan tunteitaan sisälleen.

– Minulla oli henkilökohtainen raskas menetys, kun isäni kuoli kevättalvella. Työt olivat päällä samaan aikaan, eli menin hautajaisista näyttämölle. Alkoi tuntua siltä, että nyt eivät kaikki arvot ole kohdallaan – jouduin painamaan omia tunteitani syrjään.

– Työrumba vain jatkui, tein muun muassa yhden lyhytelokuvan. Tuli sellainen olo, että nyt olisi tilausta olla ihan vaan oma itsensä, antaa omille tunteille tilaa purkautua. Tajusin, että minun pitää päästää itseni tauolle.

Mastomäki aikoo viettää enemmän aikaa myös koulun aloittaneen tyttärensä kanssa. Tyttö asuu vuoroviikoin isänsä ja vuoroviikoin äitinsä, laulaja Sanin, luona.

– Se on ollut salainen suunnitelma myös, että voisin olla enemmän tytön kanssa. Että jos tänä syksynä ei satu olemaan niin paljon duunia, niin ei ole niin väliä.

Mastomäki suhtautuu kuitenkin lempeän realistisesti tulevaan. Jos hänelle tarjotaan loistoroolia, joka vaatii 12 tunnin kuvauspäiviä, niin...

– Niin otan sen, sellainen minä olen, hän nauraa.

– Eihän tätä voi kaunistella, kenellä on varaa kieltäytyä duunista?

Mastomäki kertoi kuulumisiaan Aallonmurtaja-sarjan pressitilaisuudessa Helsingissä. Sarja alkaa C More suoratoistopalvelussa 2.9.

Aallonmurtaja-sarjan ensi-iltaa juhlistetaan näyttämällä ensimmäinen jakso C Moren lisäksi myös MTV3-kanavalla lauantaina 2.9. Sarja esitetään MTV:n kanavilla vuoden 2018 puolella.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme