Mainos
Mainos
Aallonmurtaja
C Moren -suoratoistopalvelussa
Lisätiedot

Aallonmurtaja on ensimmäinen suomalainen C Moren alkuperäissarja. Sarjan kaikki jaksot ovat nyt katsottavissa C Moren -suoratoistopalvelussa.

Sarjan keskiössä on perhe, jonka elanto tulee ammattirikollisuudesta. Realistisen ja koukuttavan sarjan päätapahtumat sijoittuvat Kotkaan, jossa suuren sataman lisäksi sijaitsevat rikollisuuden globaalit vesistöt.

Rikosvyyhdit ulottuvat vedonlyöntihuijauksista ihmiskauppaan samalla, kun seurataan roolihahmojen epätavallisia rakkaustarinoita.

Kymmenosaisen sarjan pääosissa nähdään Maria Ylipää, Turkka Mastomäki, Maria Järvenhelmi, Ville Keskilä, Joonas Saartamo ja Saara Kotkaniemi.

Aallonmurtaja

Joonas Saartamo tähdittää uutta rikosdraamasarjaa: "Roolihahmoni saa kaikki likaiset hommat"

Joonas Saartamo esittää pääosaa syksyllä 2017 suoratoistopalvelu C Moressa nähtävässä suomalaissarjassa. 

Aallonmurtaja-sarjan tapahtumat käynnistyvät, kun Turkka Mastomäen esittämä Upi vapautuu vankilasta ja jatkaa rikosliigansa johtamista.

Rikosvyyhdit ulottuvat vedonlyöntihuijauksista korruptioon ja ihmiskauppaan samalla kun seurataan roolihahmojen epätavallisia rakkaustarinoita ja ihmissuhteita.

Syksyllä 2017 suoratoistopalvelu C Moressa käynnistyvän sarjan keskiössä on perhe, jonka elanto tulee ammattirikollisuudesta.

Kymmenosaisen sarjan pääosissa nähdään mm. Maria Ylipää, Turkka Mastomäki, Maria Järvenhelmi, Ville Keskilä, Joonas Saartamo ja Saara Kotkaniemi.

Joonas Saartamo esittää sarjassa pääpahiksen oikeaa kättä. 

– Roolihahmoni saa kaikki likaiset hommat tehtäväkseen. Hahmoni käy myös melkoista tunnemyrskyä läpi. Rikosmaailman ja rakkauden yhdistäminen ei käy helposti, Saartamo vihjaa. 

Saartamo kuvailee sarjaa täysin uudenlaiseksi. Sarjassa näkyy vahvasti suomalainen kulttuuri eikä se edes yritä matkia muita genren sarjoja. 

– Sarja kertoo rikosmaailmasta vahvasti rikollisten näkökulmasta. Jotta homma ei menisi liian vakavaksi, on mukana myös rakkautta, joka sekoittaa pakkaa vieläkin enemmän, Saartamo sanoo. 

Aallonmurtaja nähdään ensimmäisenä yksinoikeudella C More -suoratoistopalvelussa ja sen jälkeen MTV:n kanavilla vuoden 2018 puolella.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme