Mainos
Mainos
Aallonmurtaja
C Moren -suoratoistopalvelussa
Lisätiedot

Aallonmurtaja on ensimmäinen suomalainen C Moren alkuperäissarja. Sarjan kaikki jaksot ovat nyt katsottavissa C Moren -suoratoistopalvelussa.

Sarjan keskiössä on perhe, jonka elanto tulee ammattirikollisuudesta. Realistisen ja koukuttavan sarjan päätapahtumat sijoittuvat Kotkaan, jossa suuren sataman lisäksi sijaitsevat rikollisuuden globaalit vesistöt.

Rikosvyyhdit ulottuvat vedonlyöntihuijauksista ihmiskauppaan samalla, kun seurataan roolihahmojen epätavallisia rakkaustarinoita.

Kymmenosaisen sarjan pääosissa nähdään Maria Ylipää, Turkka Mastomäki, Maria Järvenhelmi, Ville Keskilä, Joonas Saartamo ja Saara Kotkaniemi.

Aallonmurtaja

Maria Järvenhelmi vaaratilanteessa uutuussarjan kuvauksissa – ilotulite tuli suoraan silmään

Näyttelijä Maria Järvenhelmi keskeytti ensimmäistä kertaa elämässään näyttelemisen uutuussarja Aallonmurtajan kuvauksissa, kun ilotulite tuli suoraan kasvoihin.

Maria Järvenhelmi kertoo välttyneensä täpärästi silmävammalta, kun ilotulite tuli Aallonmurtaja-sarjan kuvauksissa suoraan hänen silmäänsä.

– Sihinä vaan kuului. Se poltti osuessaan alaluomeen.

– Lopetin näyttelemisen ensimmäistä kertaa elämässä, kun tajusin, että voin, Järvenhelmi kertoo tapauksesta.

Tilanteessa oli kuitenkin mukana onni onnettomuudessa, eikä Järvenhelmi saanut pahoja vammoja.

– Näkö ei mennyt eikä jäänyt arpia. Se oli marraskuuta ja edellisenä yönä oli satanut poikkeuksellisesti lumet, ja sain heti laitettua kylmää kasvoihin.

Järvenhelmi sanoo, että kuvauksissa voi lopulta sattua vaarallisiakin tilanteita, vaikka turvallisuudesta huolehditaan viimeisen päälle.

– Se oli puhdas vahinko, rapatessa roiskuu. Vaikka paikalla on turvallisuustiimi, niin aina voi sattua jotakin.

Järvenhelmi näyttelee uudessa sarjassa rikollisen vaimoa Sipeä.

Aallonmurtaja-sarja alkaa C More suoratoistopalvelussa 2.9. Sarjan ensi-iltaa juhlistetaan näyttämällä ensimmäinen jakso myös MTV3-kanavalla lauantaina 2.9. Sarja esitetään MTV:n kanavilla vuoden 2018 puolella.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme