Mainos
Mainos
Aallonmurtaja
C Moren -suoratoistopalvelussa
Lisätiedot

Aallonmurtaja on ensimmäinen suomalainen C Moren alkuperäissarja. Sarjan kaikki jaksot ovat nyt katsottavissa C Moren -suoratoistopalvelussa.

Sarjan keskiössä on perhe, jonka elanto tulee ammattirikollisuudesta. Realistisen ja koukuttavan sarjan päätapahtumat sijoittuvat Kotkaan, jossa suuren sataman lisäksi sijaitsevat rikollisuuden globaalit vesistöt.

Rikosvyyhdit ulottuvat vedonlyöntihuijauksista ihmiskauppaan samalla, kun seurataan roolihahmojen epätavallisia rakkaustarinoita.

Kymmenosaisen sarjan pääosissa nähdään Maria Ylipää, Turkka Mastomäki, Maria Järvenhelmi, Ville Keskilä, Joonas Saartamo ja Saara Kotkaniemi.

Aallonmurtaja

Maria Ylipää paljastaa pitkän suhteensa salaisuuden: Vapaus ja kunnioitus

Näyttelijä Maria Ylipää suostui kertomaan pitkän suhteensa salaisuuden Aallonmurtaja-sarjan pressitilaisuudessa, vaikka hän ei muutoin mielellään yksityisasioistaan puhukaan.

Maria Ylipää näyttelee yhtä päärooleista uudessa kotimaisessa rikossarjassa Aallonmurtaja. Ylipää näyttelee sarjassa Tuulaa, joka on yhdessä puolisonsa Upin (Turkka Mastomäki) kanssa rikollisliigan johtajapariskunta. 

Ylipää kiittelee hahmoa mielenkiintoiseksi näyteltäväksi.

– Hahmoon on kirjoitettu lihaa luiden ympärille, hän on vahva ja heikko eri tilanteissa. Valitettavan usein naishahmot ovat kapeita ja stereotyyppisiä. 

36-vuotias Ylipää sanoo, ettei vielä ole kokenut ikänsä rajoittaneen hänen roolien saantiaan millään lailla.

– Ei vielä, mutta ylipäätään keski-ikäisiä naisia käytetään rooleissa valitettavan vähän. Siinä 40 vuoden jälkeen se alkaa. Miesrooleja on puolestaan aivan uskomaton määrä. 

Näyttelijä ihmettelee miksi nimenomaan keski-ikäisille naisille on vähän rooleja.

 – Silloinhan ihminen on kiinnostavimmillaan, kun hänelle on tapahtunut paljon asioita ja on mistä kertoa.

Ylipää sanoo, että hänelläkin alkaa jo olla mistä ammentaa.

– Kahden lapsen äitinä, kun on pitkä parisuhde takana ja ollut monta vuotta ammatissa, niin kyllä sitä elämänkokemusta jo pikkuisen on. Nyt alkaa tuntua, että takana olevaa elämää pystyy käyttämään hyödyksi myös työssä.

Ylipäällä on 9- ja 4-vuotiaat lapset. Saman miehen kanssa hän on ollut 12 vuotta.

– Kai se lasketaan pitkäksi ajaksi, näyttelijä nauraa.

Ja mikä on pitkän suhteen salaisuus?

– Kunnioitus ja luottamus toiseen. Se, että molemmat ovat vapaita elämään omaa elämäänsä. On kaksi, jotka päättävät elää yhdessä, mutta kummallakin on omat, vahvat elämät, Ylipää summaa.

Aallonmurtaja-sarja C More suoratoistopalvelussa! Uusi jakso joka torstai. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme