Mainos
Mainos
Aallonmurtaja
C Moren -suoratoistopalvelussa
Lisätiedot

Aallonmurtaja on ensimmäinen suomalainen C Moren alkuperäissarja. Sarjan kaikki jaksot ovat nyt katsottavissa C Moren -suoratoistopalvelussa.

Sarjan keskiössä on perhe, jonka elanto tulee ammattirikollisuudesta. Realistisen ja koukuttavan sarjan päätapahtumat sijoittuvat Kotkaan, jossa suuren sataman lisäksi sijaitsevat rikollisuuden globaalit vesistöt.

Rikosvyyhdit ulottuvat vedonlyöntihuijauksista ihmiskauppaan samalla, kun seurataan roolihahmojen epätavallisia rakkaustarinoita.

Kymmenosaisen sarjan pääosissa nähdään Maria Ylipää, Turkka Mastomäki, Maria Järvenhelmi, Ville Keskilä, Joonas Saartamo ja Saara Kotkaniemi.

Aallonmurtaja

Rikosdraama Aallonmurtaja on C Moren ensimmäinen suomalainen alkuperäissarja

Syksyllä 2017 suoratoistopalvelu C Moressa käynnistyvän sarjan keskiössä on perhe, jonka elanto tulee ammattirikollisuudesta.

Aallonmurtaja käynnistää uuden aikakauden MTV:n draamasarjojen esittämisessä: tästä eteenpäin uudet kotimaiset draamat tullaan näkemään ensisijaisesti ensin C Moressa.

Realistisen ja koukuttavan sarjan päätapahtumat sijoittuvat Kotkaan, jossa suuren sataman lisäksi sijaitsevat rikollisuuden globaalit vesistöt

Kymmenosaisen sarjan pääosissa nähdään mm. Maria Ylipää, Turkka Mastomäki, Maria Järvenhelmi, Ville Keskilä, Joonas Saartamo ja Saara Kotkaniemi.

Sarjan tapahtumat käynnistyvät, kun Turkka Mastomäen esittämä Upi vapautuu vankilasta ja jatkaa rikosliigansa johtamista. Rikosvyyhdit ulottuvat vedonlyöntihuijauksista korruptioon ja ihmiskauppaan samalla kun seurataan roolihahmojen epätavallisia rakkaustarinoita ja ihmissuhteita. Liiga on kuin suurperhe, jota sitoo yhteen rakkaus ja ystävyys, mutta myös kateus, ahneus ja valtataistelut. Omassa porukassa juhlitaan, nauretaan ja pidetään toisista huolta – toisaalta sen sisällä käydään myös raaimmat taistelut.

Aallonmurtajan myötä C Moren laaja nordic noir -dekkarigenre saa täydennystä kotimaisella draamalla. Aallonmurtaja tulee näkymään ainoastaan C Moren suoratoistopalvelussa, ei operaattoreiden kanavapaketeissa.

Aallonmurtaja nähdään ensimmäisenä yksinoikeudella C More -suoratoistopalvelussa ja sen jälkeen MTV:n kanavilla vuoden 2018 puolella. Tästä eteenpäin kotimaiset käsikirjoitetut uutuusdraamat tullaankin näkemään ensisijaisesti ensin C More -suoratoistopalvelussa ja sen jälkeen MTV:n mainosrahoitteisilla kanavilla.

- Panostamme jatkossa enemmän kotimaisiin draamasarjoihin. Haluamme tarjota suomalaisille mahdollisuuden nauttia laadukkaista sarjoista ajasta ja paikasta riippumatta. Olemme äärimmäisen ylpeitä Aallonmurtajasta ja iloisia siitä, että juuri tämä laatusarja tullaan näkemään ensimmäisenä C Moressa, kertoo MTV:n sisältöjohtaja Marko Karvo.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme