Mainos
Mainos
Aallonmurtaja
C Moren -suoratoistopalvelussa
Lisätiedot

Aallonmurtaja on ensimmäinen suomalainen C Moren alkuperäissarja. Sarjan kaikki jaksot ovat nyt katsottavissa C Moren -suoratoistopalvelussa.

Sarjan keskiössä on perhe, jonka elanto tulee ammattirikollisuudesta. Realistisen ja koukuttavan sarjan päätapahtumat sijoittuvat Kotkaan, jossa suuren sataman lisäksi sijaitsevat rikollisuuden globaalit vesistöt.

Rikosvyyhdit ulottuvat vedonlyöntihuijauksista ihmiskauppaan samalla, kun seurataan roolihahmojen epätavallisia rakkaustarinoita.

Kymmenosaisen sarjan pääosissa nähdään Maria Ylipää, Turkka Mastomäki, Maria Järvenhelmi, Ville Keskilä, Joonas Saartamo ja Saara Kotkaniemi.

Aallonmurtaja

Rikosdraama Aallonmurtaja starttaa Maikkarilla – pääosassa Kultaisella Venlalla palkittu Maria Ylipää

Näyttävä kotimainen draamasarja Aallonmurtaja nähdään MTV3-kanavan sunnuntai-illoissa 4. helmikuuta alkaen.

Maikkarilla helmikuussa alkava Aallonmurtaja on epätavallisten ihmisten rakkaustarina.

Tuula ja Upi ovat rikollisliigan johtajapariskunta, kuin Bonnie ja Clyde, jotka eivät kuolleet vaan perustivat perheen, ostivat omakotitalon ja asettuivat vanhalle kotiseudulleen Kotkaan asumaan.

Suomen itärajalla – Venäjän villissä lännessä – Tuula ja Upi pyörittävät menestyvää salakuljetusorganisaatiota. Heidän liigansa salakuljettaa itärajan yli kaikkea huumeista aseisiin, mutta Upi aikoo vähitellen tehdä bisneksestä melkein laillisen. Tuula taas haluaa kerätä rahaa viedäkseen perheen turvaan, pois Suomesta. He ovat luvanneet olla rehellisiä toisilleen, mutta kun vaikeudet alkavat, lupaus ei pidä.

Sarjassa uppoudutaan niin rikollisliigan pyörittämiseen kuin päähenkilöiden perhe-elämään. Pääosissa nähdään muun muassa Kultaisella Venlalla roolisuorituksestaan Aallonmurtajassa palkittu Maria Ylipää, Turkka Mastomäki, Ville Keskilä, Maria Järvenhelmi, Joonas Saartamo ja Saara Kotkaniemi. 

Sarjan on ohjannut Mika Kurvinen ja sen käsikirjoituksesta vastaa Miira Karhula (Käenpesä, Kynsin hampain, Itse Valtiaat, Tohtori Raimo, Salatut elämät). 

Aallonmurtaja MTV3-kanavalla ja Katsomossa sunnuntaisin 4.2. klo 21 alkaen. Aallonmurtaja on kokonaisuudessaan katsottavissa C Moressa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme