Mainos
Mainos
Aallonmurtaja
C Moren -suoratoistopalvelussa
Lisätiedot

Aallonmurtaja on ensimmäinen suomalainen C Moren alkuperäissarja. Sarjan kaikki jaksot ovat nyt katsottavissa C Moren -suoratoistopalvelussa.

Sarjan keskiössä on perhe, jonka elanto tulee ammattirikollisuudesta. Realistisen ja koukuttavan sarjan päätapahtumat sijoittuvat Kotkaan, jossa suuren sataman lisäksi sijaitsevat rikollisuuden globaalit vesistöt.

Rikosvyyhdit ulottuvat vedonlyöntihuijauksista ihmiskauppaan samalla, kun seurataan roolihahmojen epätavallisia rakkaustarinoita.

Kymmenosaisen sarjan pääosissa nähdään Maria Ylipää, Turkka Mastomäki, Maria Järvenhelmi, Ville Keskilä, Joonas Saartamo ja Saara Kotkaniemi.

Aallonmurtaja

Sanna-Kaisa Palo, 57, iloitsee roolien jatkumisesta: "Aina se ilahduttaa, kun soitto tulee"

Sanna-Kaisa Palo näyttelee uudessa Aallonmurtaja-rikossarjassa rikostutkijaa. – Rooli oli aivan mahtava, ei tämän ikäinen naisnäyttelijä voi paljon muuta toivoa, Palo sanoi sarjan pressitilaisuudessa Helsingissä.

57-vuotiaalle näyttelijä Sanna-Kaisa Palolle on riittänyt töitä. Hän tietää, etteivät kaikki samanikäiset naiskollegat ole olleet yhtä onnekkaita.

– Valitettavasti se on vieläkin niin, että viisikymppisestä ylöspäin ainakin teatterissa ne roolit ovat harvassa. Siksi onkin aina ilahduttavaa, kun tulee soitto, että rooli on kirjoitettu juuri minulle. Tosin tuo ikäjuttu on muuttumassa – käsikirjoittajat ovat tajunneet, että 50-60-vuotiaitakin on olemassa, Palo nauraa.

Yksi Palon viimeisimmistä rooleista on rikostutkija Aallonmurtaja-sarjassa.

– Esittämäni hahmo ehkä vähän ymmärtää ja sääliikin rikollisia. Kaiken kaikkiaan sarjan käsikirjoitus oli ilahduttava, sillä asioita ei esitetä mustavalkoisena. Naisetkaan eivät kysele lupaa mieheltä, niin kuin usein käy, Palo kuvailee sarjan vahvuuksia.

Palolla on myös työn alla Markku PölösenOma maa -elokuvan kuvaukset. Hän harjoittelee myös ensi vuonna Kansallisteatteriin tulevaa Romeo ja Julia -näytelmää varten.

– Siinä minulla on imettäjän rooli - mahtava rooli. Kyllä teatteri on lempilajini, nämä muut projektit ovat sitten bonuksia.

Aallonmurtaja-sarja alkaa C More suoratoistopalvelussa 2.9. Sarjan ensi-iltaa juhlistetaan näyttämällä ensimmäinen jakso myös MTV3-kanavalla lauantaina 2.9. Sarja esitetään MTV:n kanavilla vuoden 2018 puolella.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme