Mainos
Mainos
Aallonmurtaja
C Moren -suoratoistopalvelussa
Lisätiedot

Aallonmurtaja on ensimmäinen suomalainen C Moren alkuperäissarja. Sarjan kaikki jaksot ovat nyt katsottavissa C Moren -suoratoistopalvelussa.

Sarjan keskiössä on perhe, jonka elanto tulee ammattirikollisuudesta. Realistisen ja koukuttavan sarjan päätapahtumat sijoittuvat Kotkaan, jossa suuren sataman lisäksi sijaitsevat rikollisuuden globaalit vesistöt.

Rikosvyyhdit ulottuvat vedonlyöntihuijauksista ihmiskauppaan samalla, kun seurataan roolihahmojen epätavallisia rakkaustarinoita.

Kymmenosaisen sarjan pääosissa nähdään Maria Ylipää, Turkka Mastomäki, Maria Järvenhelmi, Ville Keskilä, Joonas Saartamo ja Saara Kotkaniemi.

Aallonmurtaja

Sara Pehrssonin, 9, ensimmäinen tv-rooli on rikossarjassa: "Mietin uskallanko lähteä"

Alakoululainen Sara Pehrsson esittää uudessa Aallonmurtaja-rikossarjassa rikollisliigan perheen tytärtä. 

Sara Pehrsson, 9, kertoo päätyneensä C Morella ja MTV:n kanavilla alkavaan Aallonmurtaja-sarjaan koekuvausten kautta.

– Hain roolituspalveluun, jonka kautta koekuvaukset tulivat, ja sitten pääsin sarjaan. Kun kuulin, että se on rikossarja, niin mietin uskallanko sittenkään lähteä.

Tyttö lähti, ja nyt kun sarjan 10 jaksoa on purkissa, hän huomaa pelkojen olleen turhia.

– Jotenkin se ei ollut yhtään vaikeaa, vaan paljon helpompaa mitä kuvittelin. Se oli kivaa ja aika meni nopeasti, Sara kertoo kuvauksista.

Hän kertoo olleensa koulusta jonkin verran pois viime syksynä, kun kuvaukset olivat käynnissä. Seuraavasta roolista ei vielä ole tietoa, mutta valmiuksia on.

– Sara on luonnonlahjakkuus, kehuvat aikuiskollegat kuten Saran äitiä esittävä Maria Ylipää.

– Joo, jos pääsee, niin lähden uudestaankin mukaan, Sara toteaa kysymykseen jatkosta.

Aallonmurtaja-sarja alkaa C More suoratoistopalvelussa 2.9. Sarjan ensi-iltaa juhlistetaan näyttämällä ensimmäinen jakso myös MTV3-kanavalla lauantaina 2.9. Sarja esitetään MTV:n kanavilla vuoden 2018 puolella.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme