Mainos
Mainos
Älä jäädy
Lisätiedot

Syksyllä alkavassa uudessa Älä jäädy -viihdeohjelmassa tuttujen improvisaation konkareiden taidot laitetaan todelliselle koetukselle. Mukana itseään likoon laittamassa ovat Putous-tähdet Ernest Lawson, Roope Salminen, Mikko Penttilä sekä nuori lupaus Veera Lehtinen.


Heidät syöstään toinen toistaan vaativampiin improtehtäviin studioyleisön ja tv-kameroiden edessä, live-musiikin säestämänä. Lisäksi jokaisessa jaksossa näyttelijöiden päitä on hämmentämässä yllätysvieras, joista näyttelijöillä ei ole aavistustakaan. Ohjelman juontaa Ernest Lawson.

Älä jäädy

Ernest Lawsonista tulee isä: "Olemme todella innoissamme!"

Ernest Lawson odottaa vaimonsa kanssa ensimmäistä lastaan.

Näyttelijä Ernest Lawson on saanut iloisia uutisia perheensä puolesta, sillä hänen vaimonsa odottaa pariskunnan ensimmäistä lasta.

– Totta se on ja me olemme asiasta todella innoissamme!

Tällä hetkellä Lawson kuvaa syyskuussa MTV:llä starttaavaa Älä jäädy -improvisaatio-ohjelmaa. Jokaisessa jaksossa improvisoidaan erilaisia kohtauksia, sketsejä ja lauluja.

Vaikka Lawson on kokenut improvisaationäyttelijä, hän kertoo kuitenkin jännittävänsä kuvauksia. Improvisaatioon valmistaudutaan hänen mukaansa hieman samalla tavalla kuin urheilusuoritukseen.

– Keskittymistä impro vaatii kyllä paljon, ainakin minulta. Ja kyllä siinä yleensä ihan hyvän hienkin saa pintaan!

Lawsonin mukaan improteatteri on suurin mahdollinen haaste näyttelijälle. Totaalinen jäätyminen pelottaa, mutta turvaa saa onneksi muista näyttelijöistä. Jos ei itse keksi mitään, toinen näyttelijä tulee ja pelastaa.

– Ei tarvitse jännittää sitä, että minun olisi oltava yksin hauska ja viihdyttävä. Voin luottaa siihen, että joku toinen tulee tekemään jotain hulvatonta mihin on itse helppoa lähteä mukaan.

Ohjelmassa nähdään Lawsonin lisäksi Roope Salminen, Mikko Penttilä ja Veera Lehtinen. Musiikista vastaa Suvimarja Halmetoja.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Seiska.

Älä jäädy alkaa MTV3-kanavalla lauantaina 16.9. klo 21!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme