Mainos
Mainos
Älä jäädy
Lisätiedot

Syksyllä alkavassa uudessa Älä jäädy -viihdeohjelmassa tuttujen improvisaation konkareiden taidot laitetaan todelliselle koetukselle. Mukana itseään likoon laittamassa ovat Putous-tähdet Ernest Lawson, Roope Salminen, Mikko Penttilä sekä nuori lupaus Veera Lehtinen.


Heidät syöstään toinen toistaan vaativampiin improtehtäviin studioyleisön ja tv-kameroiden edessä, live-musiikin säestämänä. Lisäksi jokaisessa jaksossa näyttelijöiden päitä on hämmentämässä yllätysvieras, joista näyttelijöillä ei ole aavistustakaan. Ohjelman juontaa Ernest Lawson.

Älä jäädy

Mikko Penttilä uudesta televisio-ohjelmastaan: "Pyysimme, ettemme saisi tietää vieraita etukäteen"

Näyttelijä Mikko Penttilä odottaa erittäin paljon Älä jäädy -ohjelman alkua.

Putouksesta tuttu näyttelijä Mikko Penttilä nähdään MTV:n uudessa improvisaatio-ohjelmassa Älä jäädy. Penttilä kertoo, että ohjelman näyttelijäkaarti on aivan mieletön ja hän odottaa kovasti pääsevänsä hulluttelemaan heidän kanssaan. 

– Pääsemme tekemään yhdessä televisioon sitä, mitä olemme kaikki jo keikoilla tehneet erikseen ja yhdessäkin useamman vuoden ajan. 

Penttilän lisäksi ohjelmassa nähdään Ernest LawsonRoope SalminenVeera Lehtinen sekä Suvimarja Halmetoja. Näyttelemisen lisäksi myös ohjelman musiikki on täysin improvisoitua. Vakionäyttelijöiden lisäksi jokaisessa jaksossa nähdään artistivieras, jota näyttelijät eivät tiedä etukäteen.

Penttilä kertoo, että hän ja muut näyttelijät pyysivät ohjelman tuotannolta, ettei heille kerrottaisi artistivieraita etukäteen.

– Sekin tuo ohjelmaan lisää yllätyksellisyyttä ja sitä, että me joudumme siellä jatkuvasti mukautumaan toistemme syöttöihin ja ehdotuksiin. Se, ettemme tiedä artisteja etukäteen tekee siitä vielä jännittävämpää.

Näyttelijä pohtii, että yllätysvieraat aiheuttavat varmasti hämmennyksen hetkiä, mutta totaalista jäätymistä tuskin tulee lähetyksen tekemisessä syntyvän adrenaliinin ansiosta. 

Älä jäädy alkaa MTV3:lla lauantaina 16.9. klo 21! 


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme