Mainos
Mainos
Älä jäädy
Lisätiedot

Syksyllä alkavassa uudessa Älä jäädy -viihdeohjelmassa tuttujen improvisaation konkareiden taidot laitetaan todelliselle koetukselle. Mukana itseään likoon laittamassa ovat Putous-tähdet Ernest Lawson, Roope Salminen, Mikko Penttilä sekä nuori lupaus Veera Lehtinen.


Heidät syöstään toinen toistaan vaativampiin improtehtäviin studioyleisön ja tv-kameroiden edessä, live-musiikin säestämänä. Lisäksi jokaisessa jaksossa näyttelijöiden päitä on hämmentämässä yllätysvieras, joista näyttelijöillä ei ole aavistustakaan. Ohjelman juontaa Ernest Lawson.

Älä jäädy

Putous-tähdet Lawson ja Penttilä intoilevat uudesta improvisaatio-ohjelmasta: "Älyttömän siistiä!"

Uutta improvisaatio-ohjelmaa tähdittävät Mikko Penttilän ja Ernest Lawsonin lisäksi juontajatähti Roope Salminen sekä nuori lupaus Veera Lehtinen.

Koko kansan tietoisuuteen vuoden 2017 alussa kahdeksannella Putous-kaudella nousseet Ernest Lawson ja Mikko Penttilä ovat tulleet tutuiksi myös Kolina- ja Stella Polaris -improvisaatioryhmien riveistä.

Lawson, Penttilä, Putousta juontanut ja Lawsonin tavoin Kolinan riveissä vaikuttava Roope Salminen sekä uusi tuttavuus Veera Lehtinen tähdittävät ensi syksynä MTV3-kanavalla nähtävää uutta improvisaatio-ohjelmaa Älä jäädy.

Mikko Penttilä kertoo, että ohjelman tekijöiden päämääränä on luoda uudenlaista tv-viihdettä.

– Tämä on aivan uusi konsepti. Tarkoituksena on tehdä niin sanotusti hyvää improa. Mukaan on tulossa myös yllätysvieraita, joista mekään emme tietenkään tiedä mitään, sillä kyse on improvisaatiosta, näyttelijä naurahtaa.

Kevätflunssasta kärsinyt Penttilä näyttelee kesäkuun puoliväliin asti Uuden Iloisen Teatterin Sata lasissa! -musiikkirevyyssä.

– Pari päivää ennen ensi-iltaa sai vetää Buranaa kuin leipää. Vähän pelotti, miten ääni kestää, mutta hyvin se kesti.

Ernest Lawson pääsee Älä jäädy -ohjelmassa improvisoinnin lisäksi esittelemään kykyjään juontajana.

– Olen tosi innoissani tästä ohjelmasta. Olen tehnyt improvisaatiota vuosien ajan Kolinan kanssa ja on älyttömän siistiä päästä tekemään sitä telkkariin, Lawson intoilee.

– Töitä on riittänyt Putouksen jälkeen. Teen hahmokeikkoja Abdul Tuiskuna erilaisissa tilaisuuksissa ja sehän on hienoa, että hahmon elämä on jatkunut. Kolinan kanssa on ollut keikkoja kivasti.

Älä jäädy syksyllä 2017 MTV3-kanavalla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme