Mainos
Mainos
Älä jäädy
Lisätiedot

Syksyllä alkavassa uudessa Älä jäädy -viihdeohjelmassa tuttujen improvisaation konkareiden taidot laitetaan todelliselle koetukselle. Mukana itseään likoon laittamassa ovat Putous-tähdet Ernest Lawson, Roope Salminen, Mikko Penttilä sekä nuori lupaus Veera Lehtinen.


Heidät syöstään toinen toistaan vaativampiin improtehtäviin studioyleisön ja tv-kameroiden edessä, live-musiikin säestämänä. Lisäksi jokaisessa jaksossa näyttelijöiden päitä on hämmentämässä yllätysvieras, joista näyttelijöillä ei ole aavistustakaan. Ohjelman juontaa Ernest Lawson.

Älä jäädy

Roope Salminen innoissaan uutuusohjelmasta: "Ensimmäistä kertaa Suomessa tehdään improvisaatio-ohjelma oikein"

Roope Salminen toivoo, että uutuusohjelma Älä jäädy parantaa improvisaation suosiota Suomessa.

Näyttelijä-muusikko-juontaja Roope Salminen on innoissaan uudesta Älä jäädy -ohjelmasta. Ohjelman näyttelijät on palkattu pelkästään improvisaatiotaitojen perusteella. Salminen on tyytyväinen ohjelman toteutukseen. 

– Olemme kaikki tulleet koekuvien kautta, nimenomaan improvisaatioteatterin näytöillä, eikä niin, että otetaan neljä julkkista ja laitetaan ne improamaan keskenään. Minusta tuntuu, että ensimmäistä kertaa Suomessa tehdään improvisaatio-ohjelma oikein. 

Salmisen lisäksi ohjelmassa nähdään Mikko PenttiläErnest LawsonVeera Lehtinen sekä Suvimarja Halmetoja. Lawson toimii ohjelman juontajana.

Vakioporukan lisäksi jokaisessa jaksossa nähdään myös suomalainen artistivieras, joka tulee näyttelijöille yllätyksenä. 

– Meillä on porukka, joka on tehnyt kymmenen vuotta improvisaatiota ja sitten joukkoon heitetään ihminen, joka kirjaimellisesti ensimmäistä kertaa ikinä improaa. Sitten katsotaan mitä se synnyttää – siitä tulee varmasti hauskaa, Salminen hehkuttaa.

Salminen toivoo, että Älä jäädy -ohjelma mahdollisesti edesauttaisi jonkinlaisen improvisaatio-buumin syntymistä Suomessa. 

Älä jäädy alkaa MTV3:lla lauantaina 16.9. klo 21! 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme