Mainos
Mainos
Älä jäädy
Lisätiedot

Syksyllä alkavassa uudessa Älä jäädy -viihdeohjelmassa tuttujen improvisaation konkareiden taidot laitetaan todelliselle koetukselle. Mukana itseään likoon laittamassa ovat Putous-tähdet Ernest Lawson, Roope Salminen, Mikko Penttilä sekä nuori lupaus Veera Lehtinen.


Heidät syöstään toinen toistaan vaativampiin improtehtäviin studioyleisön ja tv-kameroiden edessä, live-musiikin säestämänä. Lisäksi jokaisessa jaksossa näyttelijöiden päitä on hämmentämässä yllätysvieras, joista näyttelijöillä ei ole aavistustakaan. Ohjelman juontaa Ernest Lawson.

Älä jäädy

Roope Salminen uutuusohjelmastaan: ”Luvassa laadukasta improvisaatioviihdettä”

Roope Salminen tähdittää syksyllä 2017 uutta improvisaatioon perustuvaa viihdeohjelmaa.

Älä jäädy on syksyllä alkava uusi viihdeohjelma, jossa tuttujen improvisaation konkareiden taidot laitetaan todelliselle koetukselle. Mukana itseään likoon laittamassa ovat Putous-tähdet Ernest Lawson, Roope Salminen, Mikko Penttilä sekä nuori lupaus Veera Lehtinen.

Ohjelmaa tähdittävä Salminen on innoissaan uudesta haasteesta.

– Kun kuulin tästä mahdollisuudesta, olin todella innoissani. Olen tehnyt improteatteria yli kymmenen vuoden ajan ja nyt avautui tilaisuus tehdä improvisaatioon perustuva viihdeohjelma. Ihmiset ovat valittu mukaan puhtaasti sen perusteella kuinka hyviä he ovat improamaan, Salminen hehkuttaa.

– Itsestäni olen jäävi sanomaan, mutta muut ohjelmassa mukana olevat ovat Suomen parhaita tässä hommassa. Ihan vain heidän taituruuttaan on kunnia saada seurata, hän jatkaa.

Nelikko syöstään ohjelmassa toinen toistaan vaativampiin improtehtäviin studioyleisön ja tv-kameroiden edessä, live-musiikin säestämänä. Lisäksi jokaisessa jaksossa näyttelijöiden päitä on hämmentämässä yllätysvieras, joista näyttelijöillä ei ole aavistustakaan.

– Impro on ainakin minulle itselleni aina ollut maagisin viihteen laji. On tosi kiva katsoa, kun joku menee esiintymään ja kaikki syntyy siellä ihmisten silmien edessä, Roope Salminen sanoo.

MIehen mukaan haastavinta improvisaatiota tehdessä on oikeanlaisen porukan löytäminen.

– Pitää olla oikeanlaista kemiaa ihmisten välillä. Täytyy tykätä heistä ja luottaa heihin. Myös omista ideoistaan on pystyttävä päästämään nopeasti irti.

– Jokainen impro-näyttelijä tietää, että jyrääminen ei ole mahdollista vaan jutut on pakko tehdä yhdessä. Ei riitä, että on yksi tyyppi, jolla on hyvä mielikuvitus ja hän säätää menemään.

– Homman pitää toimia tiiminä. Jokaisessa kohtauksessa pitäisi olla alku, keskikohta ja loppu sekä mielellään jotain jänniä käänteitä ja vielä hauskoja vitsejäkin. Siinä on aika paljon tekemistä, Salminen tiivistää.

Älä jäädy syksyllä 2017 MTV3-kanavalla. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme