Mainos
Mainos
Alasti-klubi
Subilla tiistaisin kello 21
Lisätiedot

Uudessa musiikkiohjelmassa artistit riisuvat musiikin ympäriltä kaiken ylimääräisen keskittyen ainoastaan säveliin ja sanoihin. Alasti-klubi on keikkasarja, jotka koostuvat intiimeistä haastatteluista sekä akustisista musiikkiesityksistä.

Alasti-klubi

Alasti-klubi tuo tähtiartistien livekeikat olohuoneisiin – mukana Vesala, Lauri Tähkä ja Erin

Mielenkiintoisen syvällinen musiikkiohjelma, Alasti-klubi pyörähtää käyntiin Subilla 10. huhtikuuta. Ohjelmassa kotimaiset eturivin huippuartistit esittävät riisuttuja versioita kappaleistaan intiimissä klubiympäristössä ja antavat syväluotaavia haastatteluita Elias Kaskisen isännöimällä klubilla.

Alasti-klubilla Suomen kärkiartistit riisuvat musiikistaan kaiken ylimääräisen tuoden kappaleistaan esiin uudet, pelkistetyn herkät versiot. Riisuttujen musiikkiesitysten lisäksi syvennytään artistien mielenmaisemaan Elias Kaskisen vetämissä intiimeissä haastatteluissa. Paljaamman tulkinnan ja syvällisen keskustelun yhdistelmä vie katsojan erityisen lähelle artistin elämää ja musiikkia.

Alasti-klubin intiimit keikat sekä haastattelut on taltioitu Helsingin Kulttuuritalolla syksyllä 2017. Ohjelma perustuu Alasti-klubikonseptiin, joka on Elias Kaskisen, Kalle Lindrothin ja Roope Salmisen alkuperäisidea. Kaskinen on isännöinyt klubia vuodesta 2014 alkaen.

Alasti-klubia tähdittävät Vesala, Mikael Gabriel, Kaija Koo, Lauri Tähkä, Michael Monroe, Erin, Juha Tapio, sekä Tuure Kilpeläinen.

Tähdet taltiointien esitysjärjestyksessä:

Vesala, 10.4.

Monilahjakas Paula Vesala hurmaa, hauskuttaa ja hiljentää Elias Kaskisen syvähaastattelussa ja intiimissä konsertissa Kulttuuritalon lavalla.

Mikael Gabriel, 17.4.

Mikael Gabriel pursuaa uhoa, herkkyyttä, luonnonläheisyyttä ja katu-uskottavuutta. Elias Kaskisen haastattelu piirtää räppäristä uudenlaisen kuvan ja keikalla kuullaan biiseistä uusia versioita.

Kaija Koo, 24.4.

Lavalla Kaija Koo on riemukas artisti, joka saa kaikkien korkkarit kattoon. Mutta millainen ihminen Kaija on? Se selviää Alasti-klubin intiimissä haastattelussa ja riisutussa konsertissa.

Lauri Tähkä, 1.5.

Aina kaikkensa antavan Lauri Tähkän suhde alkoholiin ja julkisuuteen paljastuvat Elias Kaskisen intiimissä haastattelussa, jota täydentävät uudet sovitukset Tähkän kappaleista.

Michael Monroe, 8.5.

Michael Monroella on erittäin vahva rooli suomalaisen rockin historiassa. Mutta millainen ihminen kätkeytyy tuon roolin taakse? Se selviää Alasti-klubin syvällisessä haastattelussa.

Erin, 15.5.

rin ajautuu Alasti-klubin intiimissä haastattelussa ja herkässä esiintymisessä syvien asioiden äärelle. Siitä ei selvitä herkistymättä.

Juha Tapio, 22.5.

Kaikille suomalaisille tuttu Juha Tapio esittää Alasti-klubilla uusia versioita biiseistään ja paljastaa itsensä Elias Koskisen herkässä haastattelussa.

Tuure Kilpeläinen, 29.5.

Tuure Kilpeläisellä on ilmiömäinen kyky yhdistää maailmanmusiikki suomalaiseen sielunmaisemaan. Alasti-klubilla Tuure paljastaa itsensä sekä riisutulla keikalla että syvähaastattelussa.

Alasti-klubi alkaa Subilla ja Katsomossa 10.4. klo 21. Kaikki taltioinnit katsottavissa jo C Moressa.  

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme