Mainos
Mainos
Alasti-klubi
Subilla tiistaisin kello 21
Lisätiedot

Uudessa musiikkiohjelmassa artistit riisuvat musiikin ympäriltä kaiken ylimääräisen keskittyen ainoastaan säveliin ja sanoihin. Alasti-klubi on keikkasarja, jotka koostuvat intiimeistä haastatteluista sekä akustisista musiikkiesityksistä.

Alasti-klubi

Alasti-klubilla esiintynyt Paula Vesala uravalinnasta: "En minä osaa mitään muuta"

Muusikko Paula Vesala nähtiin Alasti-klubin ensimmäisen jakson tähtenä Subilla 10. huhtikuuta. 

Elias Kaskisen haastatteluun ja intiimille lavalle esiintymään heittäytynyt Paula Vesala kertoi Alasti-klubin ensimmäisessä jaksossa ajatuksistaan omaa uraansa kohtaan.

Vesala myönsi, että silloin tällöin artistin työn taakka tuntuu raskaalta kantaa ja tällaisina hetkinä hän on miettinyt sitäkin, että millaista elämä olisi, jos hän ei itse olisi muusikko. 

– Monesti ajatteleekin itse, että vitsi kun tekisin jotain muuta, mutta kun en minä osaa mitään muuta sillä tavalla, että osaisin hakea jonnekin. Tarkoitan sitä, että olen torpedoinut itseltäni kyvyn keskittyä sellaiseen office-duuniin, Vesala totesi.

– Se olisi rutinoitunutta elämää ja siinä olisi tietty työrytmi ja siinä olisi jotkut jotkut vapaat ja lomahetket, Vesala maalaili.

Alasti-klubi Subilla tiistaisin klo 21. Jaksot Katsomossa.

Alasti-klubien keikkataltioinnit ja haastattelut nähtiin ensimmäisen kerran viime syksynä C Moren suoratoistopalvelussa

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme