Mainos
Mainos
Alasti-klubi
Subilla tiistaisin kello 21
Lisätiedot

Uudessa musiikkiohjelmassa artistit riisuvat musiikin ympäriltä kaiken ylimääräisen keskittyen ainoastaan säveliin ja sanoihin. Alasti-klubi on keikkasarja, jotka koostuvat intiimeistä haastatteluista sekä akustisista musiikkiesityksistä.

Alasti-klubi

Erin muistelee Alasti-klubilla Nylon Beatin erimielisyyksiä: ”Olemme keskustelumme keskustelleet”

Takavuosien menestysduo Nylon Beatiin kuulunut Erin Anttila istahtaa Elias Kaskisen syvähaastatteluun ja esittää parhaita paloja tuotannostaan Alasti-klubilla C Morella perjantaista 5.1.2018 alkaen.

Supersuositun Nylon Beatin muodostivat laulajat Erin Anttila (o.s. Koivisto) ja Jonna Geagea (o.s. Kosonen). C Moren Alasti-klubilla Erin muistelee Elias Kaskisen haastattelussa, millaista oli olla mukana 1990-luvulla valtavan suosion saavuttaneessa duossa.

Nylon Beat laittoi pillit pussiin 2000-luvun alussa. Sittemmin yhtye on nähty muutamalla keikalla, mutta sekä Erin että Jonna ovat keskittyneet pääasiassa soolouriinsa. Kaskinen kysyy Alasti-klubilla Eriniltä suoraan, alkoivatko he Jonnan kanssa aikoinaan kilpailemaan keskenään.

– Vaikea kysymys. Kyllä siinä varmaan vääjäämättä käy niin, vaikka ei haluaisikaan. Enemmän ehkä tuntuu, että se kilpailu tuli jotenkin ulkopuolelta, Erin toteaa jaksossa.

"Me olemme kaikki keskustelumme keskustelleet ja riitamme riidelleet"

Erin kokee, että hänen rauhallisempaa luonnettaan ja Jonnan kuplivampaa luonteenlaatua korostettiin kumpaakin jostain syystä Nylon Beatin menestysvuosina. Tämä aiheutti Erinin mukaan negatiivisiakin ajatuksia.

– Meitä oli kaksi tyttöä ja me olimme hyvin erilaisia ja sitten tuntui, että sitä myös korostettiin, hän jatkaa.

Erin kertoo avoimesti, että kahden nuoren naisen muodostamassa yhtyeessä kaikki ei aina sujunut mutkitta. Vaikka riidoilta ei vältytty, on kaksikko saanut käytyä asioita läpi vuosien saatossa.

– Me olemme kaikki keskustelumme keskustelleet ja riitamme riidelleet ja hiukset repineet toistemme päästä, Erin toteaa.

"Piti ikään kuin löytää itsensä uudestaan"

Kun päätös Nylon Beatin taipaleen päätöksestä oli tehty, oli Erinillä paljon mietittävää. Laulajanalku oli rakentanut identiteettinsä yhtyeen varaan, mutta bändin lopettamisen myötä hänen oli mietittävä omaa elämäänsä uudella tavalla. Tuolloin laulaja muutti puolisonsa kanssa Erinin äidin synnyinmaahan, Irlantiin.

– Kun menin Irlantiin Nylon Beatin jälkeen, niin piti ikään kuin löytää itsensä uudestaan, hän muistelee.

Pariskunta asui vuoden verran Irlannissa ja palasi sitten Suomeen. Tätä nykyä Erinin ja Jonnan välit muistuttavat sisarussuhdetta.

– Nykyisin asumme ihan vierekkäin ja meillä on melkein samanikäiset muksut. Ollaan vähän niin kuin melkein sisaruksia sillä lailla, että ei me joka päivä hengata niin kuin parhaat kaverit, mutta tiedän aina, mitä hänelle kuuluu, Erin vertaa.

– Me tulemme aina olemaan toistemme elämässä jollain lailla, hän ennustaa.

Alasti-klubin julkaisuaikataulu:

1.12. Lauri Tähkä

8.12. Vesala

15.12. Juha Tapio

22.12. Kaija Koo

29.12. Mikael Gabriel

5.1. Erin

12.1. Tuure Kilpeläinen

19.1. Michael Monroe

Alasti-klubien keikkataltioinnit ja haastattelut julkaistaan joulu–tammikuun aikana. Uusi jakso julkaistaan perjantaiaamuisin C Moren suoratoistopalvelussa täällä.

C Moren suoratoistopalvelun lisäksi Alasti-klubi tulee näkymään Elisa Viihteen C More -tilaajille. Toistaiseksi sarja ei näy muiden operaattoreiden C More -tilauksissa. Sarjaa ei nähdä C Moren maksukanavilla. Alasti-klubi nähdään ensi vuonna myös MTV:n kanavilla.

Ohjelman on tuottanut Rabbit Films Oy ja musiikin julkaisusta vastaa Warner Music Finland.  

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme