Mainos
Mainos
Alasti-klubi
Subilla tiistaisin kello 21
Lisätiedot

Uudessa musiikkiohjelmassa artistit riisuvat musiikin ympäriltä kaiken ylimääräisen keskittyen ainoastaan säveliin ja sanoihin. Alasti-klubi on keikkasarja, jotka koostuvat intiimeistä haastatteluista sekä akustisista musiikkiesityksistä.

Alasti-klubi

Juha Tapio avoimena lopettamisaikeistaan: ”Halusin antaa itselleni sen vaihtoehdon”

Laulaja Juha Tapio kertoo Alasti-klubilla C Morella avoimesti Elias Kaskiselle uraansa liittyvistä lopettamisaikeista. Jakso on nähtävissä palvelussa alkaen 15.12.

Juha Tapio heittäytyy Alasti-klubilla esiintymään tunteikkaalla yksityiskeikalla. Koskettavien biisien lomassa artisti kertoo Elias Kaskiselle uraansa kohdistuvista lopettamisjatuksista.

– Halusin antaa itselleni sen vaihtoehdon, että ihan oikeasti mietin sitä. Olin kuitenkin painanut niin pitkään ja niin luupäisesti koko ajan eteenpäin, artisti muistelee.

– Halusin edes hetken pysähtyä ajattelemaan sitä, että mikä minua on ajanut siihen tekemiseen – tämän kaiken tekemiseen, hän jatkaa.

”Rakastan tätä”

Juha Tapio kertoo miettineensä etenkin sitä, että tekeekö hän musiikkia vain siksi, että hänen odotetaan sitä tekevän. Ajatus siitä, että hänellä ei olisi oikeat tarkoitusperät uransa jatkamiselle, tuntui ikävältä. Jatkossakin hän aikoo esittää itselleen kysymyksen siitä, että miksi hän tekee musiikkia, vaikka kysymyksen pohtiminen saattaa johdattaa hänet hyvinkin syviin vesiin.

– Sen kysymyksen kysyminen itseltään on tosi terveellinen kysymys, enkä aio sen kysymyksen kysymistä lopettaa jatkossakaan, hän kertoo.

Pari vuotta sitten hän päätti vakaasti lopettaa uransa. Mies oli suunnitellut, että vetäisi pitkän kiertueen loppuun, mutta ei sopisi enää uusia keikkoja. Artisti kypsytteli tosissaan mielessään ajatusta lopettamisesta tekemättä asiasta sen suurempaa numeroa.

– Siinä kasvoi sitten se ajatus, että mikään, mitä muuta voisin työkseni tehdä, millä voisin päiväni täyttää, ei voi tuntua näin hyvältä. Ja sitten se ajatus tavallaan kumoutui siinä, että totta kai jatkan tätä, koska rakastan tätä. Rakastan näitä iltoja, Juha Tapio toteaa.

– En olisi sitä rakkautta ehkä löytänyt niin vahvana, jos en olisi antanut itselleni vapautta ajatella, että minun ei ole pakko olla täällä, hän tähdentää.

Alasti-klubin julkaisuaikataulu:

1.12. Lauri Tähkä

8.12. Vesala

15.12. Juha Tapio

22.12. Kaija Koo

29.12. Mikael Gabriel

5.1. Erin

12.1. Tuure Kilpeläinen

19.1. Michael Monroe

Alasti-klubien keikkataltioinnit ja haastattelut julkaistaan joulu–tammikuun aikana. Uusi jakso julkaistaan perjantaiaamuisin C Moren suoratoistopalvelussa täällä.

C Moren suoratoistopalvelun lisäksi Alasti-klubi tulee näkymään Elisa Viihteen C More -tilaajille. Toistaiseksi sarja ei näy muiden operaattoreiden C More -tilauksissa. Sarjaa ei nähdä C Moren maksukanavilla. Alasti-klubi nähdään ensi vuonna myös MTV:n kanavilla.

Ohjelman on tuottanut Rabbit Films Oy ja musiikin julkaisusta vastaa Warner Music Finland.  

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme