Mainos
Mainos
Alasti-klubi
Subilla tiistaisin kello 21
Lisätiedot

Uudessa musiikkiohjelmassa artistit riisuvat musiikin ympäriltä kaiken ylimääräisen keskittyen ainoastaan säveliin ja sanoihin. Alasti-klubi on keikkasarja, jotka koostuvat intiimeistä haastatteluista sekä akustisista musiikkiesityksistä.

Alasti-klubi

Juha Tapio ei uskonut kaikkien kappaleidensa menestykseen: ”Kaikki suurimmat hittini ovat sellaisia”

Alasti-klubilla C Morella 15.12. alkaen Elias Kaskisen syvähaastatteluun ja intiimille lavalle astuu laulaja Juha Tapio.

Juha Tapio on raivannut tiensä suomalaisten sydämiin tarttuvilla hittibiiseillään. Artisti myöntää Alasti-klubilla juontaja Elias Kaskiselle, että hän ei olisi nöyränä miehenä itse uskonut suosituimpien kappaleidensa menestykseen.

– Oikeastaan kaikki suurimmat hittini ovat sellaisia, mitkä olisin itse joko pudottanut levyltä pois tai ottanut levylle viimeisten joukossa, koska pitää siellä olla se kymmenes ja yhdestoistakin biisi, artisti kertoo.

”Olin aika varma siitä, että yksikään radio ei tule soittamaan sitä biisiä”

Mitä silmät ei nää -kappale oli ensimmäinen Juha Tapion sinkku, joka koskaan vietiin radioon vuonna 2003. Artistin oma fiilis kappalevalinnan suhteen oli kaikkea muuta kuin itsevarma.

– Luonteelleni ominaisena olin aika varma siitä, että yksikään radio ei tule soittamaan sitä biisiä kertaakaan. Minulla oli siihen jo selitys valmiina: Koska levy-yhtiö oli valinnut niin typerän biisin, niin ajattelin, että minun ei tarvitse ottaa tästä itsetuntooni kolausta, vaan voin sanoa, että te valitsitte väärän biisin, artisti toteaa.

Juha Tapio myöntää, että kaikki lupaavilta aluksi tuntuneet kappaleaihiot eivät lopulta kasva hittibiiseiksi, vaikka niitä kuinka työstäisi. Tällöin artistin on uskallettava päästää irti ja jatkaa eteenpäin toisen kappaleen voimin.

– Joistakin lauluista jossain vaiheessa tajuaa, että tästä ei ikinä tule hyvää, vaikka kuinka näkisi vaivaa, laulaja huokaa.

Alasti-klubin julkaisuaikataulu:

1.12. Lauri Tähkä

8.12. Vesala

15.12. Juha Tapio

22.12. Kaija Koo

29.12. Mikael Gabriel

5.1. Erin

12.1. Tuure Kilpeläinen

19.1. Michael Monroe

Alasti-klubien keikkataltioinnit ja haastattelut julkaistaan joulu–tammikuun aikana. Uusi jakso julkaistaan perjantaiaamuisin C Moren suoratoistopalvelussa täällä.

C Moren suoratoistopalvelun lisäksi Alasti-klubi tulee näkymään Elisa Viihteen C More -tilaajille. Toistaiseksi sarja ei näy muiden operaattoreiden C More -tilauksissa. Sarjaa ei nähdä C Moren maksukanavilla. Alasti-klubi nähdään ensi vuonna myös MTV:n kanavilla.

Ohjelman on tuottanut Rabbit Films Oy ja musiikin julkaisusta vastaa Warner Music Finland.  

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme