Mainos
Mainos
Alasti-klubi
Subilla tiistaisin kello 21
Lisätiedot

Uudessa musiikkiohjelmassa artistit riisuvat musiikin ympäriltä kaiken ylimääräisen keskittyen ainoastaan säveliin ja sanoihin. Alasti-klubi on keikkasarja, jotka koostuvat intiimeistä haastatteluista sekä akustisista musiikkiesityksistä.

Alasti-klubi

Juha Tapio kiittelee vaimoaan tuesta uransa varrella: ”Ilman vaimoani tästä ei olisi tullut mitään”

Laulaja Juha Tapio ylistää Alasti-klubi-ohjelmassa vaimoaan. Jakso on nähtävissä C Morella alkaen 15.12.

Juha Tapio kiittelee vaimoaan Raija Tapiota tuesta, jota hän on vuosien saatossa saanut. Artisti kertoo Alasti-klubilla Elias Kaskisen syvähaastattelussa, ettei usko saavuttaneensa urallaan yhtä suuria asioita, mikäli hänen vaimonsa ei olisi ollut koko ajan tukena.

– Ilman vaimoani tästä ei olisi tullut mitään. Ei niin, että hän olisi välttämättä auttanut tekemään biisejä tai esiintymään, mutta se tuki ja rakkaus joka on ollut ja pysynyt tuossa vierellä. Elämässä on paljon pyhempiä ja tärkeämpiä asioita kuin kitaran rämpyttäminen, artisti toteaa avoimesti.

”Kaikki on tapahtunut kohdallani hitaasti”

Pariskunta on ollut naimisissa yli 20 vuotta. Juha Tapio pitää hyvänä asiana sitä, että hänen uransa ei lähtenyt alun perin kovalla vauhdilla nousukiitoon, vaan hän on tehnyt sen eteen vuosikausia töitä ja kivunnut vähitellen suosion huipulle. Artisti uskoo, että tämä on auttanut häntä pitämään jalkansa maassa.

– Kaikki on tapahtunut kohdallani hitaasti. Ehkä myöskin sen takia, että en ole osannut heilutella kyynärpäitäni enkä tunkea eturiviin enkä valokeilaan, vaan ajatellut vaan että antaa laulujen tehdä tehtävänsä. Jos niitä riittävän moni kuulee, niin sitten se asia kasvaa ja saan laulaa näitä lauluja yhä enemmän ja enemmän ihmisille. Se on edennyt pikkuhiljaa, hän toteaa.

Vielä tänäkään päivänä Juha Tapio ei suhtaudu saavutuksiinsa ylimielisen luottavaisesti, vaan pyrkii miettimään tekemänsä työn perimmäistä tarkoitusta.

– Lähtökohtani on ollut sellainen, että musiikki on lahja, jolla ennen kaikkea voidaan välittää hyviä asioita toisille. Se on siis lahja, joka täytyy laittaa käyttöön ja jakaa. Se on antanut perspektiivin, että en ole tehnyt lauluja, jotta niistä tulisi suosittuja, en ole alun perin kavunnut lavalle, jotta olisin suosittu, vaan siksi, että me voisimme yhdessä sen musiikin kautta kokea jotain, joka voisi meitä lohduttaa tai ilahduttaa tai koskettaa, hän toteaa.

– Luulen, että se on suojannut minua pahimmilta riepotuksilta sen suhteen, kun tässä joutuu kuitenkin koko ajan miettimään, että tykätäänkö minusta tai hyväksytäänkö minut ja otetaanko tämä juttu vastaan, artisti miettii.

Alasti-klubin julkaisuaikataulu:

1.12. Lauri Tähkä

8.12. Vesala

15.12. Juha Tapio

22.12. Kaija Koo

29.12. Mikael Gabriel

5.1. Erin

12.1. Tuure Kilpeläinen

19.1. Michael Monroe

Alasti-klubien keikkataltioinnit ja haastattelut julkaistaan joulu–tammikuun aikana. Uusi jakso julkaistaan perjantaiaamuisin C Moren suoratoistopalvelussa täällä.

C Moren suoratoistopalvelun lisäksi Alasti-klubi tulee näkymään Elisa Viihteen C More -tilaajille. Toistaiseksi sarja ei näy muiden operaattoreiden C More -tilauksissa. Sarjaa ei nähdä C Moren maksukanavilla. Alasti-klubi nähdään ensi vuonna myös MTV:n kanavilla.

Ohjelman on tuottanut Rabbit Films Oy ja musiikin julkaisusta vastaa Warner Music Finland.  

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme