Mainos
Mainos
Alasti-klubi
Subilla tiistaisin kello 21
Lisätiedot

Uudessa musiikkiohjelmassa artistit riisuvat musiikin ympäriltä kaiken ylimääräisen keskittyen ainoastaan säveliin ja sanoihin. Alasti-klubi on keikkasarja, jotka koostuvat intiimeistä haastatteluista sekä akustisista musiikkiesityksistä.

Alasti-klubi

Juha Tapio supersuositusta kappaleestaan: "Olin aika varma siitä, että yksikään radio ei tule soittamaan sitä"

Alasti-klubilla C Morella 15.12. alkaen Elias Kaskisen syvähaastatteluun ja intiimille lavalle astuu laulaja Juha Tapio.

Juha Tapio on raivannut tiensä suomalaisten sydämiin tarttuvilla hittibiiseillään. Artisti myöntää Alasti-klubilla juontaja Elias Kaskiselle, että hän ei olisi nöyränä miehenä itse uskonut suosituimpien kappaleidensa menestykseen.

Mitä silmät ei nää -kappale oli ensimmäinen Juha Tapion sinkku, joka koskaan vietiin radioon vuonna 2003. Artistin oma fiilis kappalevalinnan suhteen oli kaikkea muuta kuin itsevarma.

– Luonteelleni ominaisena olin aika varma siitä, että yksikään radio ei tule soittamaan sitä biisiä kertaakaan. Minulla oli siihen jo selitys valmiina: Koska levy-yhtiö oli valinnut niin typerän biisin, niin ajattelin, että minun ei tarvitse ottaa tästä itsetuntooni kolausta, vaan voin sanoa, että te valitsitte väärän biisin, artisti toteaa.

Juha Tapio myöntää, että kaikki lupaavilta aluksi tuntuneet kappaleaihiot eivät lopulta kasva hittibiiseiksi, vaikka niitä kuinka työstäisi. Tällöin artistin on uskallettava päästää irti ja jatkaa eteenpäin toisen kappaleen voimin.

– Joistakin lauluista jossain vaiheessa tajuaa, että tästä ei ikinä tule hyvää, vaikka kuinka näkisi vaivaa, laulaja huokaa.

Juha Tapion tähdittämä Alasti-klubin jakso nähdään Subilla tiistaina 22. toukokuuta kello 21.

Alasti-klubien keikkataltioinnit ja haastattelut nähtiin ensimmäisen kerran viime syksynä C Moren suoratoistopalvelussa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme