Mainos
Mainos
Alasti-klubi
Subilla tiistaisin kello 21
Lisätiedot

Uudessa musiikkiohjelmassa artistit riisuvat musiikin ympäriltä kaiken ylimääräisen keskittyen ainoastaan säveliin ja sanoihin. Alasti-klubi on keikkasarja, jotka koostuvat intiimeistä haastatteluista sekä akustisista musiikkiesityksistä.

Alasti-klubi

Juha Tapio ylistää vaimoaan – pariskunnan avioliitto kestänyt yli 20 vuotta

Laulaja Juha Tapio ylistää Alasti-klubi-ohjelmassa tiistaina 23.5. Subilla vaimoaan.

Juha Tapio kiittelee vaimoaan Raija Tapiota tuesta, jota hän on vuosien saatossa saanut. Artisti kertoo Alasti-klubilla Elias Kaskisen syvähaastattelussa, ettei usko saavuttaneensa urallaan yhtä suuria asioita, mikäli hänen vaimonsa ei olisi ollut koko ajan tukena.

– Ilman vaimoani tästä ei olisi tullut mitään. Ei niin, että hän olisi välttämättä auttanut tekemään biisejä tai esiintymään, mutta se tuki ja rakkaus joka on ollut ja pysynyt tuossa vierellä. Elämässä on paljon pyhempiä ja tärkeämpiä asioita kuin kitaran rämpyttäminen, artisti toteaa avoimesti.

Pariskunta on ollut naimisissa yli 20 vuotta. Juha Tapio pitää hyvänä asiana sitä, että hänen uransa ei lähtenyt alun perin kovalla vauhdilla nousukiitoon, vaan hän on tehnyt sen eteen vuosikausia töitä ja kivunnut vähitellen suosion huipulle. Artisti uskoo, että tämä on auttanut häntä pitämään jalkansa maassa.

– Kaikki on tapahtunut kohdallani hitaasti. Ehkä myöskin sen takia, että en ole osannut heilutella kyynärpäitäni enkä tunkea eturiviin enkä valokeilaan, vaan ajatellut vaan että antaa laulujen tehdä tehtävänsä. Jos niitä riittävän moni kuulee, niin sitten se asia kasvaa ja saan laulaa näitä lauluja yhä enemmän ja enemmän ihmisille. Se on edennyt pikkuhiljaa, hän toteaa.

Juha Tapion tähdittämä Alasti-klubin jakso nähdään Subilla tiistaina 22. toukokuuta kello 21.

Alasti-klubien keikkataltioinnit ja haastattelut nähtiin ensimmäisen kerran viime syksynä C Moren suoratoistopalvelussa.​​​​​​​

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme