Mainos
Mainos
Alasti-klubi
Subilla tiistaisin kello 21
Lisätiedot

Uudessa musiikkiohjelmassa artistit riisuvat musiikin ympäriltä kaiken ylimääräisen keskittyen ainoastaan säveliin ja sanoihin. Alasti-klubi on keikkasarja, jotka koostuvat intiimeistä haastatteluista sekä akustisista musiikkiesityksistä.

Alasti-klubi

Kaija Koo avoimena henkilökohtaisista vaikeuksistaan: "Olen lapsesta asti kärsinyt siitä"

Alasti-klubilla tiistaina 24.4. klo 21 Subilla laulaja Kaija Koo kertoo avoimesti elämästään.

Kaija Koo, 55, kertoo avoimena elämästään Elias Kaskisen haastattelussa Alasti-klubilla. Artisti myöntää, että hänen luonteelleen ominainen suoruus on aiheuttanut päänvaivaa vuosien saatossa.

"Olen kauhean suora"

Artisti kertoo kärsineensä lapsesta saakka suorasukaisesta luonteestaan. Vuosien saatossa hän on kuitenkin oppinut hyväksymään tämän.

– Olen lapsesta asti kärsinyt siitä, että olen kauhean suora. Se on hyvä piirre, mutta se on myös huono piirre, Kaija Koo kuvaa.

Artisti on oppinut arvostamaan erityisellä tavalla ihmissuhteita, joissa voidaan kommunikoida suoraan. Turha arvuuttelu on tuntunut hänestä aina hyvin raskaalta – ja etenkin turhalta.

– Tykkään ihmisistä, joiden kanssa ei tarvitse arvuutella, että mitä peliä me tässä nyt pelataan. Kun kaikki näkee ja tietää, mitä tässä tapahtuu, niin mikä hemmetinmoinen energia meillä menee siihen, että me pidetään sitä seinää (yllä)? hän miettii.

– Eikö se ole vähän naurettavaa? artisti jatkaa.

Kaija Koon tähdittämä Alasti-klubin jakso nähdään Subilla tiistaina 24. huhtikuuta kello 21.

Alasti-klubien keikkataltioinnit ja haastattelut nähtiin ensimmäisen kerran viime syksynä C Moren suoratoistopalvelussa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme