Mainos
Mainos
Alasti-klubi
Subilla tiistaisin kello 21
Lisätiedot

Uudessa musiikkiohjelmassa artistit riisuvat musiikin ympäriltä kaiken ylimääräisen keskittyen ainoastaan säveliin ja sanoihin. Alasti-klubi on keikkasarja, jotka koostuvat intiimeistä haastatteluista sekä akustisista musiikkiesityksistä.

Alasti-klubi

Kaija Koo luonteestaan: ”Olen lapsesta asti kärsinyt siitä, että olen niin suora”

Alasti-klubilla C Morella alkaen 22.12. Kaija Koo esittää riisuttuja versioita kappaleistaan intiimissä klubiympäristössä ja antaa syväluotaavan haastattelun Elias Kaskiselle.

Kaija Koo, 55, kertoo avoimena elämästään Elias Kaskisen haastattelussa Alasti-klubilla. Artisti myöntää, että hänen luonteelleen ominainen suoruus on aiheuttanut päänvaivaa vuosien saatossa.

– Olen lapsesta asti kärsinyt siitä, että olen kauhean suora. Se on hyvä piirre, mutta se on myös huono piirre, Kaija Koo kuvaa.

"Tykkään ihmisistä, joiden kanssa ei tarvitse arvuutella"

Artisti on oppinut vuosien saatossa arvostamaan ihmissuhteita, joissa voidaan kommunikoida suoraan. Turha arvuuttelu on tuntunut hänestä aina hyvin raskaalta – ja etenkin turhalta.

– Tykkään ihmisistä, joiden kanssa ei tarvitse arvuutella, että mitä peliä me tässä nyt pelataan. Kun kaikki näkee ja tietää, mitä tässä tapahtuu, niin mikä hemmetinmoinen energia meillä menee siihen, että me pidetään sitä seinää (yllä)? hän miettii.

– Eikö se ole vähän naurettavaa? artisti jatkaa.

Kaija Koo on miettinyt suoruuttansa etenkin elämän rajallisuuden näkökulmasta. Hänen mielestään on turha hukata aikaa arvuuttelemiseen, kun voidaan säästää aikaa puhumalla asioista suoraan.

– Ajattelen, että elämää annetaan meille tietty määrä ja mietin, että minkä takia siitä ajasta pitää tuolla tavalla pelleillä. Olisi paljon helpompaa olla ihan suora, hän lataa.

Alasti-klubin julkaisuaikataulu:

1.12. Lauri Tähkä

8.12. Vesala

15.12. Juha Tapio

22.12. Kaija Koo

29.12. Mikael Gabriel

5.1. Erin

12.1. Tuure Kilpeläinen

19.1. Michael Monroe

Alasti-klubien keikkataltioinnit ja haastattelut julkaistaan joulu–tammikuun aikana. Uusi jakso julkaistaan perjantaiaamuisin C Moren suoratoistopalvelussa täällä.

C Moren suoratoistopalvelun lisäksi Alasti-klubi tulee näkymään Elisa Viihteen C More -tilaajille. Toistaiseksi sarja ei näy muiden operaattoreiden C More -tilauksissa. Sarjaa ei nähdä C Moren maksukanavilla. Alasti-klubi nähdään ensi vuonna myös MTV:n kanavilla.

Ohjelman on tuottanut Rabbit Films Oy ja musiikin julkaisusta vastaa Warner Music Finland.  

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme