Mainos
Mainos
Alasti-klubi
Subilla tiistaisin kello 21
Lisätiedot

Uudessa musiikkiohjelmassa artistit riisuvat musiikin ympäriltä kaiken ylimääräisen keskittyen ainoastaan säveliin ja sanoihin. Alasti-klubi on keikkasarja, jotka koostuvat intiimeistä haastatteluista sekä akustisista musiikkiesityksistä.

Alasti-klubi

"Hän oli kaksi vuotta sairaalassa" – Kaija Koo muistelee poikansa traagista onnettomuutta

Kaija Koo istahtaa Alasti-klubille Elias Kaskisen haastatteluun ja intiimille lavalle esiintymään tiistaina 24.4. klo 21 Subilla. Laulaja uppoutuu jaksossa kertomaan muun muassa tunteista, joita hänen poikansa vakava loukkaantuminen herätti – ja herättää yhä.

Laulaja Kaija Koon pojan moottoripyöräonnettomuudesta uutisoitiin heinäkuussa 2007. Tuolloin vakavassa onnettomuudessa pojan kevytmoottoripyörä oli osunut autoon vakavin seurauksin. Toipuminen onnettomuudesta vaati vastoin odotuksia muutaman kuukauden sijaan peräti kaksi pitkää vuotta sairaalahoitoa.

Sydän vähän kallellaan

Kysymättä sä kävelet sisään
niin kuin aina, isältäsi näytät
Sulla ei ole asiaa, kysyn:
onko nälkä, haluatko syödä?
Kengät sä jo riisuit pois
Hetkeksi vaan jäädä voit

Tänään on kaikki hyvin, minä tiedän
sä tulit käymään vaan
On silti mulla takiasi aina
sydän vähän kallellaan
sydän vähän kallellaan

Sinä ainoa tekoni
jota mä en koskaan kadu
Mutta mietin miten kohtelet elämää
Mihin se sua johtaa, mitä vielä ottaa
Enkä edes tunne niin
sua nenän päästä varpaisiin

Tänään on kaikki hyvin, minä tiedän
sä tulit käymään vaan
On silti mulla takiasi aina
sydän vähän kallellaan
sydän vähän kallellaan

"Tämä kappale muistuttaa minua siitä"

Artisti myöntää Alasti-klubilla, että hänen kappaleensa Sydän vähän kallellaan koskettaa joka kerta häntä erityisesti juuri onnettomuuden vuoksi.

– Se toki riipaisee sillä tavalla, että pojallani oli onnettomuus ja hän oli kaksi vuotta sairaalassa. Tämä kappale muistuttaa minua siitä. Siksi se on niin kallellaan, Kaija Koo toteaa.

Kun lapsi joutuu onnettomuuteen, kantavat vanhemmat usein syyllisyyttä, mutta Kaija Koo on pyrkinyt karttamaan syyllisyyden tuskaa tapahtuneen vuoksi. Hän kertoo pohtineensa paljon sitä, että huolimatta onnettomuuden kaltaisesta takaiskusta, hän kokee tehneensä parhaansa vanhempana.

Kaija Koon tähdittämä Alasti-klubin jakso nähdään Subilla tiistaina 24. huhtikuuta kello 21.

Alasti-klubien keikkataltioinnit ja haastattelut nähtiin ensimmäisen kerran viime syksynä C Moren suoratoistopalvelussa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme