Mainos
Mainos
Alasti-klubi
Subilla tiistaisin kello 21
Lisätiedot

Uudessa musiikkiohjelmassa artistit riisuvat musiikin ympäriltä kaiken ylimääräisen keskittyen ainoastaan säveliin ja sanoihin. Alasti-klubi on keikkasarja, jotka koostuvat intiimeistä haastatteluista sekä akustisista musiikkiesityksistä.

Alasti-klubi

Kaija Koo muistelee poikansa vakavaa onnettomuutta: "Hän oli kaksi vuotta sairaalassa"

Laulaja Kaija Koo kertoo Alasti-klubilla C Morella 22.12. alkaen siitä, kuinka hän on aina sydän vähän kallellaan poikansa vuoksi.

Kaija Koo istahtaa Alasti-klubille Elias Kaskisen haastatteluun ja intiimille lavalle esiintymään. Laulaja uppoutuu jaksossa kertomaan muun muassa tunteista, joita hänen poikansa vakava loukkaantuminen herätti – ja herättää yhä.

Sydän vähän kallellaan

Kysymättä sä kävelet sisään
niin kuin aina, isältäsi näytät
Sulla ei ole asiaa, kysyn:
onko nälkä, haluatko syödä?
Kengät sä jo riisuit pois
Hetkeksi vaan jäädä voit

Tänään on kaikki hyvin, minä tiedän
sä tulit käymään vaan
On silti mulla takiasi aina
sydän vähän kallellaan
sydän vähän kallellaan

Sinä ainoa tekoni
jota mä en koskaan kadu
Mutta mietin miten kohtelet elämää
Mihin se sua johtaa, mitä vielä ottaa
Enkä edes tunne niin
sua nenän päästä varpaisiin

Tänään on kaikki hyvin, minä tiedän
sä tulit käymään vaan
On silti mulla takiasi aina
sydän vähän kallellaan
sydän vähän kallellaan

Moottoripyöräonnettomuus pysäytti

Kaija Koon pojan moottoripyöräonnettomuudesta uutisoitiin heinäkuussa 2007. Tuolloin vakavassa onnettomuudessa pojan kevytmoottoripyörä oli osunut autoon vakavin seurauksin. Toipuminen onnettomuudesta vaati vastoin odotuksia muutaman kuukauden sijaan peräti kaksi pitkää vuotta sairaalahoitoa. Artisti myöntää Alasti-klubilla, että hänen kappaleensa Sydän vähän kallellaan koskettaa joka kerta häntä erityisesti juuri onnettomuuden vuoksi.

– Se toki riipaisee sillä tavalla, että pojallani oli onnettomuus ja hän oli kaksi vuotta sairaalassa. Tämä kappale muistuttaa minua siitä. Siksi se on niin kallellaan, Kaija Koo toteaa jaksossa.

Kun lapsi joutuu onnettomuuteen, kantavat vanhemmat usein syyllisyyttä, mutta Kaija koo on pyrkinyt karttamaan syyllisyyden tuskaa tapahtuneen vuoksi. Hän kertoo pohtineensa paljon sitä, että huolimatta onnettomuuden kaltaisesta takaiskusta, hän kokee tehneensä parhaansa vanhempana.

– Kaikkihan me teemme parhaamme. Eihän kukaan tee tahallaan mitään tällaista. Me teimme sen, minkä pystyimme silloin, Kaija Koo toteaa.

Artistin poika selvisi onnettomuudesta ja aika on vähitellen parantanut sen aiheuttamia henkisiäkin haavoja. Tänä päivänä Kaija Koo voi käsi sydämellä myöntää olevansa ylpeä kasvatustyönsä tuloksesta.

– Ihan täysipäinen ihminen me saatiin maailmaan, joka tekee töitä ja elää täällä muiden joukossa. Mielestäni se on saavutus! artisti hymyilee.

Alasti-klubin julkaisuaikataulu:

1.12. Lauri Tähkä

8.12. Vesala

15.12. Juha Tapio

22.12. Kaija Koo

29.12. Mikael Gabriel

5.1. Erin

12.1. Tuure Kilpeläinen

19.1. Michael Monroe

Alasti-klubien keikkataltioinnit ja haastattelut julkaistaan joulu–tammikuun aikana. Uusi jakso julkaistaan perjantaiaamuisin C Moren suoratoistopalvelussa täällä.

C Moren suoratoistopalvelun lisäksi Alasti-klubi tulee näkymään Elisa Viihteen C More -tilaajille. Toistaiseksi sarja ei näy muiden operaattoreiden C More -tilauksissa. Sarjaa ei nähdä C Moren maksukanavilla. Alasti-klubi nähdään ensi vuonna myös MTV:n kanavilla.

Ohjelman on tuottanut Rabbit Films Oy ja musiikin julkaisusta vastaa Warner Music Finland.  

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme