Mainos
Mainos
Alasti-klubi
Subilla tiistaisin kello 21
Lisätiedot

Uudessa musiikkiohjelmassa artistit riisuvat musiikin ympäriltä kaiken ylimääräisen keskittyen ainoastaan säveliin ja sanoihin. Alasti-klubi on keikkasarja, jotka koostuvat intiimeistä haastatteluista sekä akustisista musiikkiesityksistä.

Alasti-klubi

Kaija Koo tunnettiin kuuntelijana, teki lopulta tiukan päätöksen: "Ajattelin, että en anna yhtään neuvoa kenellekään"

Kaija Koo vierailee Alasti-klubilla tiistaina 24.4. klo 21 Subilla.

Laulaja Kaija Koo, 55, kertoo Alasti-klubilla avoimesti Elias Kaskiselle siitä, että hänellä on artistien keskuudessa kuuntelijan ja johdattajan rooli. Kaskinen tietää tämän erityisen hyvin itse, sillä hän on yksi Kaija Koon pakeille jutteluseuran toivossa hakeutuneista suomalaisartisteista.

"En neuvo ketään tänään"

Musiikkipiireissä tiedetään, että pitkän uran tehneellä Kaija Koolla on aikaa kuunnella, jos tuntuu vaikealta päättää, mihin suuntaan askel pitäisi seuraavaksi ottaa. Laulaja kertoo Alasti-klubilla tunnistavansa tämän piirteen itsessään. Tietyllä tavalla ohjaajan rooliin liittyy taakka, jonka kantamista Kaija Koo on pohtinut.

– Kun taas tuli kutsu levy-yhtiön bileisiin, niin ajattelin, että en anna yhtään neuvoa kenellekään, en neuvo ketään tänään. Kauheeta, jos ne on vääriä neuvoja vielä, artisti toteaa jaksossa.

Kaskinen antaa jaksossa Kaija Koon luonteenpiirteelle myös nimen: artistioraakkeli. Musiikkipiirien äitihahmo ottaa tunnustuksen ilolla vastaan ja kertoo, että omassa elämässään hänellä on ystäviä, joilla on hänelle vastaava rooli.

Kaija Koon tähdittämä Alasti-klubin jakso nähdään Subilla tiistaina 24. huhtikuuta kello 21.

Alasti-klubien keikkataltioinnit ja haastattelut nähtiin ensimmäisen kerran viime syksynä C Moren suoratoistopalvelussa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme