Mainos
Mainos
Alasti-klubi
Subilla tiistaisin kello 21
Lisätiedot

Uudessa musiikkiohjelmassa artistit riisuvat musiikin ympäriltä kaiken ylimääräisen keskittyen ainoastaan säveliin ja sanoihin. Alasti-klubi on keikkasarja, jotka koostuvat intiimeistä haastatteluista sekä akustisista musiikkiesityksistä.

Alasti-klubi

Kaija Koolla on tietynlainen rooli artistien keskuudessa – kutsu levy-yhtiön bileisiin sai miettimään

Perjantaina 22.12. Kaija istahtaa Elias Kaskisen syvähaastatteluun C Morella vieraillessaan Alasti-klubilla.

Laulaja Kaija Koo, 55, kertoo Alasti-klubilla avoimesti Elias Kaskiselle siitä, että hänellä on artistien keskuudessa kuuntelijan ja johdattajan rooli. Kaskinen myöntää itsekin hakeutuneensa Kaija Koon puheille kysyäkseen neuvoja uralleen.

Kuuntelijan rooli on myös taakka

Musiikkipiireissä tiedetään, että pitkän uran tehneellä Kaija Koolla on aikaa kuunnella, jos tuntuu vaikealta päättää, mihin suuntaan askel pitäisi seuraavaksi ottaa. Laulaja kertoo Alasti-klubilla tunnistavansa tämän piirteen itsessään. Tietyllä tavalla ohjaajan rooliin liittyy taakka, jonka kantamista Kaija Koo on pohtinut.

– Kun taas tuli kutsu levy-yhtiön bileisiin, niin ajattelin, että en anna yhtään neuvoa kenellekään, en neuvo ketään tänään. Kauheeta, jos ne on vääriä neuvoja vielä, artisti toteaa jaksossa.

Kaskinen antaa jaksossa Kaija Koon luonteenpiirteelle myös nimen: artistioraakkeli. Musiikkipiirien äitihahmo ottaa tunnustuksen ilolla vastaan ja kertoo, että omassa elämässään hänellä on ystäviä, joilla on hänelle vastaava rooli. Musiikillisissa asioissa Kaija Koolla on omat luottotyyppinsä, joiden puoleen kääntyä kiperissä tilanteissa.

– On muutama musiikkialalla oleva luottoihminen, jos haluan puhua ajatuksistani ja tavata niin sanottuja hengenheimolaisia, joka on todella tärkeää, hän kertoo.

Alasti-klubin julkaisuaikataulu:

1.12. Lauri Tähkä

8.12. Vesala

15.12. Juha Tapio

22.12. Kaija Koo

29.12. Mikael Gabriel

5.1. Erin

12.1. Tuure Kilpeläinen

19.1. Michael Monroe

Alasti-klubien keikkataltioinnit ja haastattelut julkaistaan joulu–tammikuun aikana. Uusi jakso julkaistaan perjantaiaamuisin C Moren suoratoistopalvelussa täällä.

C Moren suoratoistopalvelun lisäksi Alasti-klubi tulee näkymään Elisa Viihteen C More -tilaajille. Toistaiseksi sarja ei näy muiden operaattoreiden C More -tilauksissa. Sarjaa ei nähdä C Moren maksukanavilla. Alasti-klubi nähdään ensi vuonna myös MTV:n kanavilla.

Ohjelman on tuottanut Rabbit Films Oy ja musiikin julkaisusta vastaa Warner Music Finland.  

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme