Mainos
Mainos
Alasti-klubi
Subilla tiistaisin kello 21
Lisätiedot

Uudessa musiikkiohjelmassa artistit riisuvat musiikin ympäriltä kaiken ylimääräisen keskittyen ainoastaan säveliin ja sanoihin. Alasti-klubi on keikkasarja, jotka koostuvat intiimeistä haastatteluista sekä akustisista musiikkiesityksistä.

Alasti-klubi

Kotimaisen musiikin huippunimet avautuvat Alasti-klubilla – näin pääset seuraamaan ainutlaatuisia keikkoja

Uudessa musiikkiohjelmassa artistit riisuvat musiikin ympäriltä kaiken ylimääräisen keskittyen ainoastaan säveliin ja sanoihin.

Alasti-klubi on keikkasarja, jotka koostuvat intiimeistä haastatteluista sekä akustisista musiikkiesityksistä. Ohjelmassa suomalaisten huippuartistien ympäriltä riisutaan kaikki ylimääräinen. 

Klubin ydinajatus kiteytyy siihen, että alastomuus on kaunista ja rumaa, pelottavaa ja kiihottavaa, paljasta ja siksi rakastettavaa. Klubilla etsitään tutuista lauluista uusia puolia ja riemuitaan pienistä yksityiskohdista.

Alasti-klubissa on mukana kahdeksan artistia: Vesala, Mikael Gabriel, Juha Tapio, Kaija Koo, Michael Monroe, Erin, Lauri Tähkä sekä Tuure Kilpeläinen.

Artisteja haastattelee muusikko-juontaja Elias Kaskinen kaivaen kollegoistaan esiin vastaukset kaikkein tärkeimpiin kysymyksiin.

Ohjelma perustuu Alasti-klubikonseptiin, joka on Elias Kaskisen, Kalle Lindrothin ja Roope Salmisen alkuperäisidea. Kaskinen on isännöinyt klubia vuodesta 2014 alkaen ja tänä syksynä klubisarja toteutetaan Helsingin Kulttuuritalolla intiimissä black boxissa.

Konserttiaikataulut sekä lipunmyynti

Alasti-klubin konserttien liput tulevat myyntiin Lippupisteessä perjantaina 11.8.2017 klo 9. Keikat järjestetään Helsingin Kulttuuritalolla.

  • La 16.9. Erin
  • Su 17.9. Mikael Gabriel
  • Ma 18.9. Michael Monroe
  • Ke 20.9. Juha Tapio
  • To 21.9. Tuure Kilpeläinen
  • Ti 26.9. Vesala
  • Ke 27.9. Kaija Koo
  • To 28.9. Lauri Tähkä

Syyskuussa Helsingin Kulttuuritalolla taltioitavat keikat esitetään vuoden 2017 lopulla C More -suoratoistopalvelussa.

Alasti-klubin jaksot esitetään myös Subilla keväällä 2018.

Katso alla Alasti-klubiin liittyviä videoita.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme