Mainos
Mainos
Alasti-klubi
Subilla tiistaisin kello 21
Lisätiedot

Uudessa musiikkiohjelmassa artistit riisuvat musiikin ympäriltä kaiken ylimääräisen keskittyen ainoastaan säveliin ja sanoihin. Alasti-klubi on keikkasarja, jotka koostuvat intiimeistä haastatteluista sekä akustisista musiikkiesityksistä.

Alasti-klubi

Kovasta kuorestaan tunnettu Mikael Gabriel: ”Jokainen meistä pitää kulissia yllä”

Mikael Gabriel vierailee Alasti-klubilla C Morella alkaen 29.12.

Menestyksekkäästä rap-urastaan tunnettu Mikael Gabriel kertoo avoimesti tunteistaan Elias Kaskiselle Alasti-klubin haastattelussa. Itsevarman mielikuvan ulospäin itsestään antava artisti myöntää painivansa jatkuvasti lannistumista vastaan.

– Päivittäin taistelen itseni kanssa ollakseni iloinen, ollakseni onnellinen, artisti toteaa rehellisesti jaksossa.

Jokainen meistä jollain tavalla pitää kulissia yllä

Mikael Gabriel myöntää pitävänsä yllä tiettyä kulissia suojellakseen itseään. Hän uskoo, että vastaavaa tekevät myös ihan tavalliset tyypit – ihmiset, jotka eivät ole julkisessa ammatissa.

– Jokainen meistä jollain tavalla pitää kulissia yllä ulospäin, enkä mä puhu ihmisistä, jotka on julkkiksia tai joilla on julkinen duuni, vaan ihmisiä ylipäätään, hän toteaa.

– Kavereita kohtaan näytetään eri asioita – jopa omalle perheelle saatetaan näyttää eri asioita, artisti jatkaa.

Mikael Gabriel myöntää, että kulissien ylläpito käy aika ajoin hyvinkin raskaaksi. Sellaisina hetkinä hän pyrkii ajattelemaan kaikkea sitä hyvää, mitä elämässä on.

– Jokainen pitää tavallaan omaa näytelmää yllä ja sen näytelmän ylläpitäminen ei ole mitään helppoa. Se miten opit sen tekemään, on vaan elämällä ja elämästä pitää nauttia. Se, että me herätään tähän päivään, herätään huomenna, niin siitä pitää olla kiitollinen, koska se ei ole itsestäänselvyys, artisti sanailee.

Alasti-klubin julkaisuaikataulu:

1.12. Lauri Tähkä

8.12. Vesala

15.12. Juha Tapio

22.12. Kaija Koo

29.12. Mikael Gabriel

5.1. Erin

12.1. Tuure Kilpeläinen

19.1. Michael Monroe

Alasti-klubien keikkataltioinnit ja haastattelut julkaistaan joulu–tammikuun aikana. Uusi jakso julkaistaan perjantaiaamuisin C Moren suoratoistopalvelussa täällä.

C Moren suoratoistopalvelun lisäksi Alasti-klubi tulee näkymään Elisa Viihteen C More -tilaajille. Toistaiseksi sarja ei näy muiden operaattoreiden C More -tilauksissa. Sarjaa ei nähdä C Moren maksukanavilla. Alasti-klubi nähdään ensi vuonna myös MTV:n kanavilla.

Ohjelman on tuottanut Rabbit Films Oy ja musiikin julkaisusta vastaa Warner Music Finland.  

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme