Mainos
Mainos
Alasti-klubi
Subilla tiistaisin kello 21
Lisätiedot

Uudessa musiikkiohjelmassa artistit riisuvat musiikin ympäriltä kaiken ylimääräisen keskittyen ainoastaan säveliin ja sanoihin. Alasti-klubi on keikkasarja, jotka koostuvat intiimeistä haastatteluista sekä akustisista musiikkiesityksistä.

Alasti-klubi

Lauri Tähkä Alasti-klubilla avoimena uransa paineista: "En tiedä, miten olen tästä selvinnyt"

Uusi kotimainen musiikkiohjelma Alasti-klubi alkaa C Moren suoratoistopalvelussa perjantaina 1.12. Ohjelmassa kotimaiset eturivin huippuartistit esittävät riisuttuja versioita kappaleistaan intiimissä klubiympäristössä ja antavat syväluotaavia haastatteluita Elias Kaskisen isännöimällä klubilla.

Muusikko Lauri Tähkä, 44, kertoo avoimena uransa paineista Elias Kaskisen haastattelussa Alasti-klubilla. Hurjat 150 keikkaa kolmentoista kuukauden aikana vetää nimittäin energisen ja keikkailuun tottuneen miehen hiljaiseksi.

– En minä välillä meinaa jaksaakaan ja välillä vähän kyykähtää. Täytyy yrittää jotenkin elää päihteetöntä elämää, Tähkä huokaa Elias Kaskiselle Alasti-klubilla.

– En tiedä, miten olen tästä selvinnyt. En tiedä vielä tänäänkään, että selviänkö tästä tulevasta keikasta esimerkiksi, Tähkä jatkaa.

Keikka on muusikolle sekä henkisesti että fyysisesti raskas suoritus

Lauri Tähkä myöntää, että paineet musiikkialalla nousevat turhankin usein koviksi. Hän kuitenkin oivalsi oman kokemuksensa kautta jo pitkän aikaa sitten, että alkoholi ei ole oikea tapa lääkitä ahdistunutta mieltä.

– Jotenkin ymmärsin, että jos meinaa jaksaa ja haluaa tehdä tätä duunia, niin pitää Koskenkorva jättää pois, Tähkä toteaa.

Kun keikkoja on vuodessa toista sataa, on jo yksinomaan työn fyysisessä puolessa käsittelemistä. Keho käy kovilla, sillä keikan vetäminen käy rankasta urheilusuorituksesta. Tähän päälle on kestettävä julkisen alan henkinen taakka.

– En yhtään ihmettele, että saamme lukea lehdistä, että jotkut vähän ottavat kovempia lääkityksiä. Se on aika surullista ja sitä on surullista katsoa ja lukea, mutta se on ihan tossa käden ulottuvissa myös minulla, Tähkä huokaa.

Artisti myöntää, että hänelle yksi tapa purkaa paineita on aina ollut fyysinen työ. Käytännössä se voi tarkoittaa esimerkiksi halonhakkuuta, joka ei itsessään ratkaise ongelmia, mutta voi helpottaa niiden äärelle pääsemistä.

– Kun tekee talonkokoisen pinon puita, niin kyllä se jotakin helpottaa sisällä, Tähkä kertoo.


Alasti-klubin julkaisuaikataulu:

1.12. Lauri Tähkä

8.12. Vesala

15.12. Juha Tapio

22.12. Kaija Koo

29.12. Mikael Gabriel

5.1. Erin

12.1. Tuure Kilpeläinen

19.1. Michael Monroe

Alasti-klubien keikkataltioinnit ja haastattelut julkaistaan joulu–tammikuun aikana. Uusi jakso julkaistaan perjantaiaamuisin C Moren suoratoistopalvelussa täällä.

C Moren suoratoistopalvelun lisäksi Alasti-klubi tulee näkymään Elisa Viihteen C More -tilaajille. Toistaiseksi sarja ei näy muiden operaattoreiden C More -tilauksissa. Sarjaa ei nähdä C Moren maksukanavilla. Alasti-klubi nähdään ensi vuonna myös MTV:n kanavilla.

Ohjelman on tuottanut Rabbit Films Oy ja musiikin julkaisusta vastaa Warner Music Finland.  

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme