Mainos
Mainos
Alasti-klubi
Subilla tiistaisin kello 21
Lisätiedot

Uudessa musiikkiohjelmassa artistit riisuvat musiikin ympäriltä kaiken ylimääräisen keskittyen ainoastaan säveliin ja sanoihin. Alasti-klubi on keikkasarja, jotka koostuvat intiimeistä haastatteluista sekä akustisista musiikkiesityksistä.

Alasti-klubi

Lauri Tähkä Alasti-klubilla oikeasta nimestään: "Jarkko Suota ei tunne monikaan ihminen"

Ainutlaatuinen musiikkiohjelma Alasti-klubi alkaa C Moren suoratoistopalvelussa perjantaina 1.12.

Alasti-klubilla kotimaiset eturivin huippuartistit esittävät riisuttuja versioita kappaleistaan intiimissä klubiympäristössä. Esittämiensä kappaleiden välissä artistit istuutuvat Elias Kaskisen haastateltaviksi sessioihin, jotka menevät pintaa syvemmälle. Sarjan ensimmäisessä jaksossa nähdään muusikko Lauri Tähkä.

"Minua ei kutsu monikaan ihminen Jarkoksi"

Lauri Tähkä on suomalaisille tuttu hahmo, joka on menestynyt musiikin saralla. Harva kuitenkaan tietää, että laulajaa ei ole suinkaan kastettu Lauriksi, vaan hänen oikea nimensä on Jarkko Suo. Artisti onon uransa tässä vaiheessa tyytyväinen siihen, että hän saa elää astetta rauhallisempaa elämää oikean nimensä suojissa.

– Se on jotenkin mukavaa, että on keksinyt joskus taiteilijanimen, muusikko toteaa.

Tähkällä on kaksi teini-ikäistä tytärtä. Etenkin lastensa vuoksi hän onkin ollut erityisen tyytyväinen siihen, ettei hän ole tullut suurelle yleisölle tutuksi ristimänimellään.

– Jarkko Suota ei tunne monikaan ihminen: Minua ei kutsu monikaan ihminen Jarkoksi. Lauri Tähkän tuntee aika moni. Jos opettaja soittaa minulle, että lapsi ei ole ollut koulussa, niin hän soittaa Jarkko Suolle, ei Lauri Tähkälle, muusikko toteaa.

– Jos ajatellaan mun perhettä ja lapsia, niin heillä on varmaan vähän helpompaa ollut. Se on ollut vähän sellainen suoja, hän jatkaa. 


Alasti-klubin julkaisuaikataulu:

1.12. Lauri Tähkä

8.12. Vesala

15.12. Juha Tapio

22.12. Kaija Koo

29.12. Mikael Gabriel

5.1. Erin

12.1. Tuure Kilpeläinen

19.1. Michael Monroe

Alasti-klubien keikkataltioinnit ja haastattelut julkaistaan joulu–tammikuun aikana. Uusi jakso julkaistaan perjantaiaamuisin C Moren suoratoistopalvelussa täällä.

C Moren suoratoistopalvelun lisäksi Alasti-klubi tulee näkymään Elisa Viihteen C More -tilaajille. Toistaiseksi sarja ei näy muiden operaattoreiden C More -tilauksissa. Sarjaa ei nähdä C Moren maksukanavilla. Alasti-klubi nähdään ensi vuonna myös MTV:n kanavilla.

Ohjelman on tuottanut Rabbit Films Oy ja musiikin julkaisusta vastaa Warner Music Finland.  

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme