Mainos
Mainos
Alasti-klubi
Subilla tiistaisin kello 21
Lisätiedot

Uudessa musiikkiohjelmassa artistit riisuvat musiikin ympäriltä kaiken ylimääräisen keskittyen ainoastaan säveliin ja sanoihin. Alasti-klubi on keikkasarja, jotka koostuvat intiimeistä haastatteluista sekä akustisista musiikkiesityksistä.

Alasti-klubi

Lauri Tähkä jaksamisestaan: "Täytyy yrittää jotenkin elää päihteetöntä elämää"

Lauri Tähkä puhuu Subilla nähtävässä Alasti-klubi-ohjelmassa avoimesti siitä, kuinka hänen on elettävä päihteettömästi, jotta hän ei vaarantaisi jaksamistaan hektisen arjen keskellä.

Muusikko Lauri Tähkä, 44, kertoo avoimena uransa paineista Elias Kaskisen haastattelussa Alasti-klubilla. Hurjat 150 keikkaa kolmentoista kuukauden aikana taannoin vetänyt artisti myöntää Subilla tiistaina 1.5. klo21 nähtävässä Alasti-klubin jaksossa, että tahti on ollut kova.

– En minä välillä meinaa jaksaakaan ja välillä vähän kyykähtää. Täytyy yrittää jotenkin elää päihteetöntä elämää, Tähkä huokaa Elias Kaskiselle Alasti-klubilla.

Artisti myöntää, että välillä hänen uskonsa omaan jaksamiseen horjuu. Tähän saakka hän on kuitenkin onnistunut löytämään voimavaroja keikkoihin.

– En tiedä, miten olen tästä selvinnyt. En tiedä vielä tänäänkään, että selviänkö tästä tulevasta keikasta esimerkiksi, Tähkä jatkaa.

Lauri Tähkän tähdittämä Alasti-klubin jakso nähdään Subilla tiistaina 1. toukokuuta kello 21.

Alasti-klubien keikkataltioinnit ja haastattelut nähtiin ensimmäisen kerran viime syksynä C Moren suoratoistopalvelussa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme