Mainos
Mainos
Alasti-klubi
Subilla tiistaisin kello 21
Lisätiedot

Uudessa musiikkiohjelmassa artistit riisuvat musiikin ympäriltä kaiken ylimääräisen keskittyen ainoastaan säveliin ja sanoihin. Alasti-klubi on keikkasarja, jotka koostuvat intiimeistä haastatteluista sekä akustisista musiikkiesityksistä.

Alasti-klubi

Lauri Tähkä miettii uransa päättymistä Alasti-klubilla: "H*lvetinmoinen kauhuskenaario minulle"

C Morella starttaa perjantaina 1.12. uutuusohjelma Alasti-klubi, jossa tutustutaan hieman entistä paremmin kaikille tuttuihin suomalaisartisteihin.

Uutuusohjelmassa huippuartistit nousevat lavalle esittämään tavallista intiimimpiä keikkoja. Tämän lisäksi artistit keskustelevat Elias Kaskisen kanssa urastaan. Alasti-klubin ensimmäisessä jaksossa vieraana nähdään ja kuullaan Lauri Tähkää.

"Toivoisin, että en olisi se viihdebisneksen klovni 72-vuotiaana"

Tähkä kertoo avoimesti pohtineensa sitä, kuinka kauan hänen uransa tulee kestämään. Artistilla on myös tarkka kauhukuva siitä, millaisessa muodossa hän ei halua missään nimessä päättää uraansa.

– Toivoisin, että en olisi se viihdebisneksen klovni 72-vuotiaana, jota kasataan aamusta lähtien iltaan, että se pääsee lavalle ja törkätään sinne liian kireissä nahkahousuissa, jotka on liian ylhäällä.

– Se on ihan helvetinmoinen kauhuskenaario minulle. En halua sitä. Toivoisin, että voisin lopettaa 55-vuotiaana, Tähkä jatkaa.

Tähkä kertoo pyrkivänsä hoitamaan asiat niin, että hän voisi halutessaan lopettaa keikkailemisen 70-vuotiaana.

– Yritän tehdä niin hyvin työni, että mun ei tarvitse seitsemänkymppisenä nousta (lavalle). En halua sitä, artisti kertoo.  


Alasti-klubin julkaisuaikataulu:

1.12. Lauri Tähkä

8.12. Vesala

15.12. Juha Tapio

22.12. Kaija Koo

29.12. Mikael Gabriel

5.1. Erin

12.1. Tuure Kilpeläinen

19.1. Michael Monroe

Alasti-klubien keikkataltioinnit ja haastattelut julkaistaan joulu–tammikuun aikana. Uusi jakso julkaistaan perjantaiaamuisin C Moren suoratoistopalvelussa täällä.

C Moren suoratoistopalvelun lisäksi Alasti-klubi tulee näkymään Elisa Viihteen C More -tilaajille. Toistaiseksi sarja ei näy muiden operaattoreiden C More -tilauksissa. Sarjaa ei nähdä C Moren maksukanavilla. Alasti-klubi nähdään ensi vuonna myös MTV:n kanavilla.

Ohjelman on tuottanut Rabbit Films Oy ja musiikin julkaisusta vastaa Warner Music Finland.  

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme