Mainos
Mainos
Alasti-klubi
Subilla tiistaisin kello 21
Lisätiedot

Uudessa musiikkiohjelmassa artistit riisuvat musiikin ympäriltä kaiken ylimääräisen keskittyen ainoastaan säveliin ja sanoihin. Alasti-klubi on keikkasarja, jotka koostuvat intiimeistä haastatteluista sekä akustisista musiikkiesityksistä.

Alasti-klubi

Lauri Tähkä oikeasta nimestään: "Minua ei kutsu monikaan ihminen Jarkoksi"

Alasti-klubilla kotimaiset eturivin huippuartistit esittävät riisuttuja versioita kappaleistaan intiimissä klubiympäristössä. Subilla 1.5. klo 21 nähtävässä jaksossa Lauri Tähkä kertoo avoimesti muun muassa ristimänimestään.

Muusikko Lauri Tähkä kertoo Elias Kaskisen syvähaastattelussa, kuinka hän on tyytyväinen siihen, että suuri yleisö tuntee hänet Laurina. Harva tietää, että laulajaa ei ole suinkaan kastettu Lauriksi, vaan hänen oikea nimensä on Jarkko Suo.

"Minua ei kutsu monikaan ihminen Jarkoksi"

Artisti on etenkin perheensä vuoksi tyytyväinen siihen, että hän saa elää astetta rauhallisempaa elämää oikean nimensä suojissa.

– Jarkko Suota ei tunne monikaan ihminen: Minua ei kutsu monikaan ihminen Jarkoksi. Lauri Tähkän tuntee aika moni.

Tähkällä on kaksi teini-ikäistä tytärtä. Etenkin lastensa vuoksi hän onkin ollut erityisen tyytyväinen siihen, ettei hän ole tullut suurelle yleisölle tutuksi ristimänimellään.

– Jos opettaja soittaa minulle, että lapsi ei ole ollut koulussa, niin hän soittaa Jarkko Suolle, ei Lauri Tähkälle, muusikko toteaa.

Lauri Tähkän tähdittämä Alasti-klubin jakso nähdään Subilla tiistaina 1. toukokuuta kello 21.

Alasti-klubien keikkataltioinnit ja haastattelut nähtiin ensimmäisen kerran viime syksynä C Moren suoratoistopalvelussa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme