Mainos
Mainos
Alasti-klubi
Subilla tiistaisin kello 21
Lisätiedot

Uudessa musiikkiohjelmassa artistit riisuvat musiikin ympäriltä kaiken ylimääräisen keskittyen ainoastaan säveliin ja sanoihin. Alasti-klubi on keikkasarja, jotka koostuvat intiimeistä haastatteluista sekä akustisista musiikkiesityksistä.

Alasti-klubi

Lauri Tähkä ulkonäöstään: "Minulla on valuvirhe tietyllä tavalla tässä naamassa"

Lauri Tähkän kasvot ovat suomalaisille tutut ja artistille on arkipäivää, että ihmiset tunnistavat hänet kaduilla. Tähkä kertoo kuitenkin saaneensa ottaa vuosien saatossa vastaan paljon ulkonäköönsä kohdistuvaa palautetta.

Alasti-klubilla suomalaiset huippuartistit nousevat lavalle esittämään tavallista intiimimpiä keikkoja. Esittämiensä kappaleiden lomassa artistit istuutuvat Elias Kaskisen haastateltaviksi. Subilla 1.5. klo 21 nähtävässä jaksossa nähdään suosikkilaulaja Lauri Tähkä, joka puhuu jaksossa avoimesti muun muassa ulkonäöstään.

– Minulla on valuvirhe tietyllä tavalla tässä naamassa. Sitä on teinistä asti tullut v*ttuilua, mutta jotenkin olen ajatellut, että ehkä heillä on sitten vinossa joku muu asia, Tähkä toteaa.

"Olen ihmetellyt, että miksi ne huutaa"

Tähkä tuli alun perin tunnetuksi Lauri Tähkä & Elonkerjuu -yhtyeestä, mutta vuonna 2011 Lauri Tähkä ilmoitti jättävänsä bändin. Tästä päätöksestä Tähkä sai kärsiä vuosikaudet muun muassa nimittelyn muodossa.

– Kyllä minua on h*oraksi huudeltu kadulla ja olen ihmetellyt, että miksi ne huutaa. Se taisi olla sitä aikaa, kun hajotin Elonkerjuu-bändin ja kävelin lasteni kanssa Turun keskustassa, niin jengi huuteli h*oraksi ja minä ihmettelin, että miksi ne ne huutavat minulle, artisti muistelee.

Ikävistä kokemuksista huolimatta Tähkä on onnistunut pitämään kiinni terveestä itseluottamuksesta. Vuodet ovat opettaneet hänelle, että törkeitäkin sanoja voi ottaa vastaan lannistumatta.

– Sitten on joskus heitelty kananmunia keikalla ja kaikenlaista on tullut lavalle. En tiedä, että liittyykö se minun ulkonäkööni vai olemukseeni vai huonoihin biiseihin. Kai sitä on joitakin sitten närästänyt kovastikin minun olemukseni, mutta ei se ole minua lannistanut se asia, Tähkä toteaa.

Lauri Tähkän tähdittämä Alasti-klubin jakso nähdään Subilla tiistaina 1. toukokuuta kello 21.

Alasti-klubien keikkataltioinnit ja haastattelut nähtiin ensimmäisen kerran viime syksynä C Moren suoratoistopalvelussa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme