Mainos
Mainos
Alasti-klubi
Subilla tiistaisin kello 21
Lisätiedot

Uudessa musiikkiohjelmassa artistit riisuvat musiikin ympäriltä kaiken ylimääräisen keskittyen ainoastaan säveliin ja sanoihin. Alasti-klubi on keikkasarja, jotka koostuvat intiimeistä haastatteluista sekä akustisista musiikkiesityksistä.

Alasti-klubi

Michael Monroe Alasti-klubilla irtosuhteista: ”Se on tyhjä kokemus, jos ei siinä ole tunteellista sisältöä”

Muusikko Michael Monroe vierailee Elias Kaskisen isännöimällä Alasti-klubilla C Morella 19.1. klo 9 alkaen.

Musiikin parissa arvostetun uran tehnyt Michael Monroe sivuaa Elias Kaskisen haastattelussa kuuluisaa rock’n’roll-elämäntyyliä, johon kuuluvat kliseisesti seksi, huumeet ja rock’n’roll. Monroe kertoo avoimesti, että irtosuhteet eivät ole häntä varten, vaikka hänen elämänsä onkin pyörinyt rock-musiikin ympärillä.

”Se on tyhjä kokemus”

Monroe kertoo Alasti-klubilla olevansa ehdottomasti ”yhden naisen mies”. Jo ajatus yhden illan jutusta saa miehen kakomaan.

– Eihän se anna sulle mitään, hyi helkkari.

– Se on tyhjä kokemus, jos ei siinä ole tunteellista sisältöä, jos olet jonkun ventovieraan kanssa intiimisti jonkun yön, hän jatkaa.

Tätä nykyä Turussa vaimonsa kanssa asustava muusikko on ollut myös aiemmin aviossa, mutta hänen edellinen vaimonsa Jude Wilder menehtyi vuosia sitten.

– Löysin sen henkilön mun elämässä, jonka kuvittelin olevan mun elämänkumppani ja sitten hän menehtyi. Uskoin, että en ikinä löydä toista, mutta sitten tapasin Johannan, Monroe kertoo.

Monroen ja Johanna-vaimon suhde syveni vähitellen. Kun Johanna kissoineen vihdoin muutti Monroen luokse, tunsi hän olonsa voittamattomaksi – niin onnellinen hän oli löydettyään toistamiseen tosirakkauden.

– Ajattelin että: ”Jes, nyt mikään ei voi pysäyttää mua”. Tykkään eniten olla kotona ja olla vaimon kanssa, Monroe toteaa.

Alasti-klubin julkaisuaikataulu:

1.12. Lauri Tähkä

8.12. Vesala

15.12. Juha Tapio

22.12. Kaija Koo

29.12. Mikael Gabriel

5.1. Erin

12.1. Tuure Kilpeläinen

19.1. Michael Monroe

Alasti-klubien keikkataltioinnit ja haastattelut julkaistaan joulu–tammikuun aikana. Uusi jakso julkaistaan perjantaiaamuisin C Moren suoratoistopalvelussa täällä.

C Moren suoratoistopalvelun lisäksi Alasti-klubi tulee näkymään Elisa Viihteen C More -tilaajille. Toistaiseksi sarja ei näy muiden operaattoreiden C More -tilauksissa. Sarjaa ei nähdä C Moren maksukanavilla. Alasti-klubi nähdään ensi vuonna myös MTV:n kanavilla.

Ohjelman on tuottanut Rabbit Films Oy ja musiikin julkaisusta vastaa Warner Music Finland.  

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme