Mainos
Mainos
Alasti-klubi
Subilla tiistaisin kello 21
Lisätiedot

Uudessa musiikkiohjelmassa artistit riisuvat musiikin ympäriltä kaiken ylimääräisen keskittyen ainoastaan säveliin ja sanoihin. Alasti-klubi on keikkasarja, jotka koostuvat intiimeistä haastatteluista sekä akustisista musiikkiesityksistä.

Alasti-klubi

Michael Monroe hehkuttaa vaimoaan Johannaa: ”Enkeli, joka pelasti mun elämän”

Alasti-klubilla C Morella alkaen 19.1. kello 9 kuullaan Michael Monroen mietteitä elämästä.

Michael Monroe puhuu Alasti-klubilla avoimesti muun muassa edellisen vaimonsa ja isänsä menetyksestä sekä suurista tunteista, joita hänellä on nykyistä vaimoaan kohtaan. Elias Kaskisen syvähaastattelussa maailmankuulu muusikko ei peittele tunteitaan

”Nykyinen vaimoni Johanna on siunaus”

Ympäri maailmaa tunnettu, värikästä elämää elänyt muusikko Michael Monroe on saanut kokea myös elämän karikoita. Vaimonsa traagisesti aikoinaan menettänyt muusikko on kuitenkin tätä nykyä onnellinen löydettyään rinnalleen nykyisen Johanna-vaimonsa.

– Nykyinen vaimoni Johanna on siunaus, enkeli, joka pelasti mun elämän. Hän on niin kunnollinen ja sellainen normaali kunnon tavallinen ihminen, kun mä olen tällainen rokkarinretku, Monroe toteaa.

Monroen edellinen vaimo Jude Wilder menehtyi vuosia sitten aivoverenvuotoon. Tuolloin muusikko ei osannut käsitellä suru-uutista, vaan pakeni tunteitaan työhön ja huumeisiin.

– Yritin tehdä vaan niin paljon duunia kuin mahdollista ja pysyä kiireisenä, etten pysty funtsimaan sitä, hän toteaa.

Vuonna 2015 laulajan isä menehtyi ja hän oli ajautua noudattamaan samaa, tuttua kaavaa. Sittemmin Monroe on kuitenkin oivaltanut, että työhön hukuttautuminen suru-uutisten jälkeen ei poista ikäviä tunteita, vaan siirtää niitä.

– Olimme juuri menossa levyttämään ja ajattelin, että jos mä saan vaan pakattua ja pääsen Göteborgiin, niin se on okei, kun päivät pystyn tekemään duunia, mutta sitten yöllähän se taas tulee takaisin.

– Suru pitää vaan surra, eikä siitä koskaan täysin toivu tollaisista menetyksistä. Osa sua on aina poissa sen myötä, Monroe huokaa

Alasti-klubin julkaisuaikataulu:

1.12. Lauri Tähkä

8.12. Vesala

15.12. Juha Tapio

22.12. Kaija Koo

29.12. Mikael Gabriel

5.1. Erin

12.1. Tuure Kilpeläinen

19.1. Michael Monroe

Alasti-klubien keikkataltioinnit ja haastattelut julkaistaan joulu–tammikuun aikana. Uusi jakso julkaistaan perjantaiaamuisin C Moren suoratoistopalvelussa täällä.

C Moren suoratoistopalvelun lisäksi Alasti-klubi tulee näkymään Elisa Viihteen C More -tilaajille. Toistaiseksi sarja ei näy muiden operaattoreiden C More -tilauksissa. Sarjaa ei nähdä C Moren maksukanavilla. Alasti-klubi nähdään ensi vuonna myös MTV:n kanavilla.

Ohjelman on tuottanut Rabbit Films Oy ja musiikin julkaisusta vastaa Warner Music Finland.  

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme