Mainos
Mainos
Alasti-klubi
Subilla tiistaisin kello 21
Lisätiedot

Uudessa musiikkiohjelmassa artistit riisuvat musiikin ympäriltä kaiken ylimääräisen keskittyen ainoastaan säveliin ja sanoihin. Alasti-klubi on keikkasarja, jotka koostuvat intiimeistä haastatteluista sekä akustisista musiikkiesityksistä.

Alasti-klubi

Michael Monroe karkasi luokkaretkeltä musiikin perään: ”Sanoin luokkalaisilleni, että toivottavasti ei enää ikinä nähdä”

Muusikko Michael Monroe muistelee lapsuuttaan ja nuoruuttaan C Moren Alasti-klubilla perjantaista 19.1. alkaen.

Michael Monroe on maailmalla mainetta niittänyt muusikko, joka tiesi jo lapsena, että hän haluaa tehdä elämällään jotain erityistä. Monroe kertoo Alasti-klubilla Elias Kaskiselle, että ensimmäinen konkreettinen askel hänen elämässään kohti muusikon uraa tapahtui jo kouluaikoina, luokkaretkellä.

– Lähdin kotoa luokkaretkelle. Kolme kuukautta ennen kuin koulu loppui, lähdimme Tukholmaan luokkaretkelle viikonlopuksi. Mulla oli (mukana) lätkäkassi, missä oli joku 150 vinyylilevyä ja kun pääsimme Tukholman satamaan, sanoin luokkalaisilleni, että toivottavasti ei enää ikinä nähdä, senkin pässit, hän muistelee.

”Huono uutinen on se, että me ollaan kodittomia”

Hanoi Rocksista sittemmin tutuksi tulleiden Andy McCoyn, Sam Yaffan ja Nasty Suiciden tiet kohtasivat tuolla samaisella, pitkittyneellä luokkaretkellä Tukholmaan. McCoyn kanssa hynttyyt muusikkohaaveissaan yhteen lyönyt Monroe antoi Yaffan ymmärtää, että kaksikolla on Ruotsissa jo asunto, jotta heidän suunnitelmansa Rock'n'roll-elämästä olisi otettu paremmin vastaan. Totuus oli kuitenkin se, että Nastyn piti järjestää heille asunto, mutta hän ei saanut asiaa aikaiseksi.

– Sanottiin (Yaffalle), että hyvä uutinen on se, että me ollaan täällä, mutta huono uutinen on se, että me ollaan kodittomia, mutta jos haluat lähteä takaisin, niin lähde vaan. Hengattiin se päivä kaupungilla ja mentiin yhteen puistoon. Mulla oli huuliharppu siinä ja rupesin jammailemaan siinä kadunkulmassa, Monroe kertoo.

– Sammy totesi, että kyllä mä jään.

Poikaporukan heittäytyminen johti lopulta monien mutkien kautta Hanoi Rocksin maailmanlaajuiseen menestykseen. Vielä tänäkin päivänä nuoruudessa solmitut ystävyyssuhteet ovat Monroelle äärimmäisen tärkeitä.

– Meidän yhteishenki – mun ja Sammyn ja Nastyn – on vieläkin sama. Se ei koskaan muuttunut, Monroe toteaa.

Alasti-klubin julkaisuaikataulu:

1.12. Lauri Tähkä

8.12. Vesala

15.12. Juha Tapio

22.12. Kaija Koo

29.12. Mikael Gabriel

5.1. Erin

12.1. Tuure Kilpeläinen

19.1. Michael Monroe

Alasti-klubien keikkataltioinnit ja haastattelut julkaistaan joulu–tammikuun aikana. Uusi jakso julkaistaan perjantaiaamuisin C Moren suoratoistopalvelussa täällä.

C Moren suoratoistopalvelun lisäksi Alasti-klubi tulee näkymään Elisa Viihteen C More -tilaajille. Toistaiseksi sarja ei näy muiden operaattoreiden C More -tilauksissa. Sarjaa ei nähdä C Moren maksukanavilla. Alasti-klubi nähdään ensi vuonna myös MTV:n kanavilla.

Ohjelman on tuottanut Rabbit Films Oy ja musiikin julkaisusta vastaa Warner Music Finland.  

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme