Mainos
Mainos
Alasti-klubi
Subilla tiistaisin kello 21
Lisätiedot

Uudessa musiikkiohjelmassa artistit riisuvat musiikin ympäriltä kaiken ylimääräisen keskittyen ainoastaan säveliin ja sanoihin. Alasti-klubi on keikkasarja, jotka koostuvat intiimeistä haastatteluista sekä akustisista musiikkiesityksistä.

Michael Monroe muistelee lapsuuttaan kahden veljensä kanssa: ”Rock'n'roll antoi minulle mahdollisuuden”

Muusikko Michael Monroe muistelee lapsuuttaan Elias Kaskisen syvähaastattelussa C Moren Alasti-klubilla.

Elias Kaskisen syvähaastatteluun ja intiimille keikalle heittäytyy perjantaina 19.1. kello 9 alkaen Michael Monroe. Maailmalla menestynyt muusikko puhuu ohjelmassa avoimesti muun muassa lapsuudestaan.

Michael Monroe oli perheen musta lammas

Persoonallisesta tyylistään tunnettu Michael Monroe on aina ollut oman tiensä kulkija. Hän muistelee vieläkin lämmöllä lapsuutensa leikkejä, jotka vähenivät, kun isoveljet menivät kouluun.

– Tykkäsin olla kotona ja leikkiä, enkä halunnut huolehtia pahasta maailmasta sen enempää. Mua harmitti, kun kaksi isoveljeäni lähti kouluun ja sitten olin yksin, muusikko toteaa Alasti-klubilla.

Vuodet vierivät, mutta Monroe ei koskaan kokenut pakkoa sopia tavanomaisen nuoren miehen muottiin. Hän muistaa kirkkaasti muun muassa sen, kuinka kahdesta isoveljestään poiketen hän ei koskaan ollut kiinnostunut ajamaan ajokorttia.

– Ne (veljet) oli innoissaan siitä, että 18-vuotiaina ne sai ajokortin ja auton. Sanoin, että en edes halua koko autoa, vaan haluaisin pysyä lapsena ihan lopun ikääni, hän toteaa.

Hyvin pian Monroe oivalsi, että musiikki voisi olla hänen pakotiensä aikuistumisesta. Hän koki jo nuorena hyvin vahvasti sen, ettei hän tulisi koskaan kulkemaan toimistolle maanantaista perjantaihin klassinen puku päällä.

– Rock'n'roll antoi minulle sen mahdollisuuden, että ei mun tarvitse muuttua, ei mun tarvitse tulla robotiksi, pukea krakaa ja mennä kaikkien muiden sääntöjen mukaan. Päätin, että mä nyt olen tätä mitä mä olen ja katson sitten miten käy, muusikko miettii.

Alasti-klubin julkaisuaikataulu:

1.12. Lauri Tähkä

8.12. Vesala

15.12. Juha Tapio

22.12. Kaija Koo

29.12. Mikael Gabriel

5.1. Erin

12.1. Tuure Kilpeläinen

19.1. Michael Monroe

Alasti-klubien keikkataltioinnit ja haastattelut julkaistaan joulu–tammikuun aikana. Uusi jakso julkaistaan perjantaiaamuisin C Moren suoratoistopalvelussa täällä.

C Moren suoratoistopalvelun lisäksi Alasti-klubi tulee näkymään Elisa Viihteen C More -tilaajille. Toistaiseksi sarja ei näy muiden operaattoreiden C More -tilauksissa. Sarjaa ei nähdä C Moren maksukanavilla. Alasti-klubi nähdään ensi vuonna myös MTV:n kanavilla.

Ohjelman on tuottanut Rabbit Films Oy ja musiikin julkaisusta vastaa Warner Music Finland.  


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme