Mainos
Mainos
Alasti-klubi
Subilla tiistaisin kello 21
Lisätiedot

Uudessa musiikkiohjelmassa artistit riisuvat musiikin ympäriltä kaiken ylimääräisen keskittyen ainoastaan säveliin ja sanoihin. Alasti-klubi on keikkasarja, jotka koostuvat intiimeistä haastatteluista sekä akustisista musiikkiesityksistä.

Alasti-klubi

Michael Monroe pitää vaimoaan elämänsä enkelinä: "Johanna on siunaus"

Alasti-klubilla tiistaina 8.5. Subilla klo 21 muusikko Michael Monroe kertoo muun muassa rakkauselämästään.

Michael Monroe puhuu Alasti-klubilla avoimesti muun muassa edellisen vaimonsa ja isänsä menetyksestä sekä suurista tunteista, joita hänellä on nykyistä vaimoaan kohtaan. Elias Kaskisen syvähaastattelussa maailmankuulu muusikko ei peittele tunteitaan

Monroen edellinen vaimo Jude Wilder menehtyi vuosia sitten aivoverenvuotoon. Tuolloin muusikko ei osannut käsitellä suru-uutista, vaan pakeni tunteitaan työhön ja huumeisiin.

– Yritin tehdä vaan niin paljon duunia kuin mahdollista ja pysyä kiireisenä, etten pysty funtsimaan sitä, hän toteaa.

Ympäri maailmaa tunnettu, värikästä elämää elänyt muusikko Michael Monroe on saanut kokea elämän karikoita. Vaimonsa traagisesti aikoinaan menettänyt muusikko on kuitenkin tätä nykyä onnellinen löydettyään rinnalleen nykyisen Johanna-vaimonsa.

– Nykyinen vaimoni Johanna on siunaus, enkeli, joka pelasti mun elämän. Hän on niin kunnollinen ja sellainen normaali kunnon tavallinen ihminen, kun mä olen tällainen rokkarinretku, Monroe toteaa.

Michael Monroen tähdittämä Alasti-klubin jakso nähdään Subilla tiistaina 8. toukokuuta kello 21.

Alasti-klubien keikkataltioinnit ja haastattelut nähtiin ensimmäisen kerran viime syksynä C Moren suoratoistopalvelussa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme