Mainos
Mainos
Alasti-klubi
Subilla tiistaisin kello 21
Lisätiedot

Uudessa musiikkiohjelmassa artistit riisuvat musiikin ympäriltä kaiken ylimääräisen keskittyen ainoastaan säveliin ja sanoihin. Alasti-klubi on keikkasarja, jotka koostuvat intiimeistä haastatteluista sekä akustisista musiikkiesityksistä.

Alasti-klubi

Mikä ihmeen Alasti-klubi? "Tavoitteena on riisua musiikin ympäriltä pois kaikki ylimääräinen"

Elias Kaskinen kertoo MTV.fin haastattelussa, mikä Alasti-klubi on. Tuure Kilpeläinen taas kertoo, millaista klubilla on esiintyä.

Alasti-klubi on keikkasarja, jotka koostuvat intiimeistä haastatteluista sekä akustisista musiikkiesityksistä.

– Nimi tulee siitä, että tavoitteena on riisua musiikin ympäriltä pois kaikki ylimääräinen, klubin isäntä ja artisteja haastatteleva Elias Kaskinen kertoo MTV.fille.

Klubilla esiintyvät syyskuun aikana Tuure KilpeläinenVesala, Mikael Gabriel, Juha Tapio, Kaija Koo, Michael Monroe, Erin ja Lauri Tähkä.

– Tällaisella klubilla esiintyminen on tosi inspiroivaa. Oma tapa tehdä musiikkia on tosi perinteinen, mies ja kitara -pohjainen. Siinä ollaan aina juuri sen riisutun version ytimessä, jolloin lauluteksti korostuu aika paljon, Tuure Kilpeläinen toteaa.

Ohjelma perustuu Alasti-klubikonseptiin, joka on Elias Kaskisen, Kalle Lindrothin ja Roope Salmisen alkuperäisidea. Kaskinen on isännöinyt klubia vuodesta 2014 alkaen ja tänä syksynä klubisarja toteutetaan Helsingin Kulttuuritalolla intiimissä black boxissa.

Ensimmäisenä klubilla esiintyy tänään lauantaina 16. syyskuuta Erin.

Katso artikkelin alussa ja tämän tekstin alla Alasti-klubiin liittyviä videoklippejä.
Syyskuussa Helsingin Kulttuuritalolla taltioitavat keikat esitetään vuoden 2017 lopulla C More -suoratoistopalvelussa.

Alasti-klubin jaksot esitetään myös Subilla keväällä 2018.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme