Mainos
Mainos
Alasti-klubi
Subilla tiistaisin kello 21
Lisätiedot

Uudessa musiikkiohjelmassa artistit riisuvat musiikin ympäriltä kaiken ylimääräisen keskittyen ainoastaan säveliin ja sanoihin. Alasti-klubi on keikkasarja, jotka koostuvat intiimeistä haastatteluista sekä akustisista musiikkiesityksistä.

Alasti-klubi

Mikael Gabriel avoimena ajatuksistaan: ”Yritän antaa myös sen pimeän puolen elää”

Mikael Gabriel nähdään Alasti-klubin tähtenä C Morella alkaen 29.12.

Elias Kaskisen haastatteluun ja intiimille Alasti-klubin lavalle esiintymään heittäytyvä Mikael Gabriel kertoo luonteenpiirteistään, joita hän kutsuu ”pimeäksi puolekseen”. Artisti kertoo antavansa itse myös synkemmälle puolella tilaa mielessään.

– Kyllä se on hengissä koko ajan, hän kertoo jaksossa.

Mikael Gabriel uskoo, että jokaiselle ihmisellä on tietyllä tavalla pimeämpi puolensa. Hänen mukaansa tätä puolta ei ole syytä tukahduttaa.

– Meissä varmaan jokaisessa on sellainen alter ego, mikä on ehkä enemmän mielen juttu, mutta mä yritän antaa myös sen pimeän puolen elää. Jos yrittää pitää itseään tuolla jossain vankilassa, niin se ei ole hyvä juttu, hän huokaa.

Artisti antaa synkän puolensa myös johdattaa itseään.

– Niiden mukana kuljen edelleen, hän toteaa salaperäisesti.

Alasti-klubin julkaisuaikataulu:

1.12. Lauri Tähkä

8.12. Vesala

15.12. Juha Tapio

22.12. Kaija Koo

29.12. Mikael Gabriel

5.1. Erin

12.1. Tuure Kilpeläinen

19.1. Michael Monroe

Alasti-klubien keikkataltioinnit ja haastattelut julkaistaan joulu–tammikuun aikana. Uusi jakso julkaistaan perjantaiaamuisin C Moren suoratoistopalvelussa täällä.

C Moren suoratoistopalvelun lisäksi Alasti-klubi tulee näkymään Elisa Viihteen C More -tilaajille. Toistaiseksi sarja ei näy muiden operaattoreiden C More -tilauksissa. Sarjaa ei nähdä C Moren maksukanavilla. Alasti-klubi nähdään ensi vuonna myös MTV:n kanavilla.

Ohjelman on tuottanut Rabbit Films Oy ja musiikin julkaisusta vastaa Warner Music Finland.  

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme