Mainos
Mainos
Alasti-klubi
Subilla tiistaisin kello 21
Lisätiedot

Uudessa musiikkiohjelmassa artistit riisuvat musiikin ympäriltä kaiken ylimääräisen keskittyen ainoastaan säveliin ja sanoihin. Alasti-klubi on keikkasarja, jotka koostuvat intiimeistä haastatteluista sekä akustisista musiikkiesityksistä.

Alasti-klubi

Mikael Gabriel harmissaan koulukiusaamisesta: ”Kiusaaminen oli varmaan pakokeino”

Alasti-klubilla nähdään C Morella 29.12. alkaen Mikael Gabrielin jakso.

Mikael Gabriel syventyy Alasti-klubilla Elias Kaskisen haastatteluun ja kertoo avoimesti kokemuksistaan koulukiusaamisen saralla. Artisti myöntää avoimesti tulleensa kiusatuksi – mutta lukeutuvansa myös koulukiusaajien joukkoon.

– Mulle henkilökohtaisesti kiusaaminen oli varmaan pakokeino sille, että mua kiusattiin, artisti toteaa.

Nuori Mikael Gabriel järkeili, että jos hän itse ryhtyisi kiusaajaksi, ei hän saisi enää osakseen huonoa kohtelua.

– Ainoa tapa, miten mä henkilökohtaisesti pääsin siitä eroon oli se, että käänsin sen tilanteen silleen, että aloin kiusaamaan muita meidän luokkalaisia, hän muistelee.

Mikael Gabriel ei jakele neuvoja elämään

Moni kysyy menestyneeltä rap-artistilta neuvoja elämään. Vaikka kovia kokenut stara on oppinut monta asiaa kantapäänsä kautta, ei hän jakele muille ohjeita siitä, kuinka kunkin tulisi omaa elämäänsä elää.

– Jos junnut kysyvät multa, että mihin suuntaan mennä, niin edelleen paras neuvoni on, että kävele ja selvitä, mutta tee se niin, että rakastat elämää ja rakastat itseäsi ja tiedät, että huominen tulee huomenna, eikä tämä lopu tähän, hän toteaa.

Mikael Gabriel kutsuu yhteiskuntaa systeemiksi, jonka pelisääntöjen oppiminen on tärkeää, jotta oma paikka löytyisi. Kivisen polun kulkenut artisti jaksaa muistuttaa siitä, että sääntöjä noudattamalla voi saavuttaa valtavasti.

– Kun me pelataan systeemin mukaan, niin tää maailma on niin meidän, hän kannustaa.

 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme