Mainos
Mainos
Alasti-klubi
Subilla tiistaisin kello 21
Lisätiedot

Uudessa musiikkiohjelmassa artistit riisuvat musiikin ympäriltä kaiken ylimääräisen keskittyen ainoastaan säveliin ja sanoihin. Alasti-klubi on keikkasarja, jotka koostuvat intiimeistä haastatteluista sekä akustisista musiikkiesityksistä.

Alasti-klubi

Mikael Gabriel paljastaa mystisen biisinsä taustan: Soitti ex-tyttöystävälleen, vihjasi itsemurhasta ja sulki puhelimen

Mikael Gabriel kertoo Alasti-klubilla C Morella 29.12. alkaen avoimesti ajatuksistaan Elias Kaskisen syvähaastattelussa. Artisti puhuu muun muassa siitä, kuinka itsemurha-ajatukset eivät ole hänelle vieraita.

Rap-artisti Mikael Gabriel myöntää Elias Kaskisen syvähaastattelussa Alasti-klubilla, että itsemurha-ajatukset ovat koskettaneet sekä häntä itseään että hänen lähipiiriään. Musiikkinsa nimessä artisti on myös vihjaillut entiselle tyttöystävälleen, että hän olisi kallistumassa tekemään itsemurhan.

Ote Mikael Gabrielin levyltä Versus:

Tyttöystävä: Moi.
Mikael Gabriel: Mä aattelin vaan soittaa sullekin vielä ja kertoa, että tää oli nyt tässä.
Tyttöystävä: Mikä?
Mikael Gabriel: Kaikki.
Tyttöystävä: Mikä kaikki?
Mikael Gabriel: Koko elämä. Mä en vaan jaksa enää.
Tyttöystävä: Mitä?
Mikael Gabriel: Mä en vaan pysty. Moikka.

”Se oli varmaan hirveä tilanne”

Mikael Gabrielin Versus-levyltä löytyy ote, joka vihjaa, että hänellä olisi voimakkaita itsemurha-ajatuksia. Rap-artisti paljastaa Kaskiselle soittaneensa kyseisen puhelun silloiselle tyttöystävälleen – kertomatta, että tarkoitus oli vain äänittää ote tulevalle levylle.

– Se oli kyllä hirveä juttu, koska soitin sen puhelun silloin oikeasti silloiselle tyttöystävälleni, joka vastaa siinä, että: ”Haloo”. En tehnyt sitä niin, että: ”Moi mä teen sulle tällaisen puhelun”, vaan soitin hänelle sen puhelun oikeasti. Sitten pistin puhelimen kiinni ja se oli varmaan hirveä tilanne, hän muistelee.

– Soitin sitten perään, että me nauhoitettiin vaan biisiä. Joskus kolmen aikaan yöllä. Se oli huono idea kyllä – nyt kun miettii jälkeenpäin, niin se oli tosi huono idea, mutta siitä tuli aito. Sen varmaan kuulee siitä, artisti jatkaa.

Sen lisäksi, että synkät ajatukset ovat menneisyydessä vallanneet Mikael Gabrielin oman mielen, on kuolema ollut läsnä hänen ystäväpiirissään.

– Ne oli asioita, joita mulla silloin liikkui päässä hirveen paljon. Ei pelkästään mulla itselläni, vaan myös mun ympärilläni oli hirveästi ihmisiä, jotka oli joko yrittänyt – muutama kaveri on jopa lähtenyt itsemurhalla, artisti kertoo.

Jälkikäteen ajateltuna Mikael Gabriel kokee Versus-levyllä kuullun otteen tietynlaisena purkauksena. Vieläkään hän ei ole kuitenkaan varma siitä, että oliko synkän vuoropuhelun ottaminen levylle hyvä idea.

– Itselläni on ollut paljon sellaisia ajatuksia. Toi oli ehkä jokin tapa tuoda se esille. En tiedä, onko se vieläkään ehkä hyvä idea ollut tehdä niin, mutta silloin mulla oli sellaisia fiiliksiä päässä, niin se tuli tollaisena viimeisen viestin soittona tavallaan joillekin tärkeille ihmisille, hän huokaa.

Alasti-klubin julkaisuaikataulu:

1.12. Lauri Tähkä

8.12. Vesala

15.12. Juha Tapio

22.12. Kaija Koo

29.12. Mikael Gabriel

5.1. Erin

12.1. Tuure Kilpeläinen

19.1. Michael Monroe

Alasti-klubien keikkataltioinnit ja haastattelut julkaistaan joulu–tammikuun aikana. Uusi jakso julkaistaan perjantaiaamuisin C Moren suoratoistopalvelussa täällä.

C Moren suoratoistopalvelun lisäksi Alasti-klubi tulee näkymään Elisa Viihteen C More -tilaajille. Toistaiseksi sarja ei näy muiden operaattoreiden C More -tilauksissa. Sarjaa ei nähdä C Moren maksukanavilla. Alasti-klubi nähdään ensi vuonna myös MTV:n kanavilla.

Ohjelman on tuottanut Rabbit Films Oy ja musiikin julkaisusta vastaa Warner Music Finland.  

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme