Mainos
Mainos
Alasti-klubi
Subilla tiistaisin kello 21
Lisätiedot

Uudessa musiikkiohjelmassa artistit riisuvat musiikin ympäriltä kaiken ylimääräisen keskittyen ainoastaan säveliin ja sanoihin. Alasti-klubi on keikkasarja, jotka koostuvat intiimeistä haastatteluista sekä akustisista musiikkiesityksistä.

Alasti-klubi

Mikael Gabriel paljastaa suurimmat haaveensa: "En tiedä, miksi en niin hirveästi uskalla puhua niistä"

Mikael Gabriel paljastaa suurimmat haaveensa Subilla tiistaisin klo 21 nähtävässä Alasti-klubi-ohjelmassa.

Rap-artisti Mikael Gabriel puhuu avoimesti suunnitelmistaan tulevaisuutta koskien Alasti-klubilla Subilla tiistaina 17.4. klo 21. Artisti myöntää ohjelmaa luotsaavalle Elias Kaskiselle, että hänellä ei ole ollut aiemmin tapana puhua unelmistaan.

Katso artikkelin yltä videolta, millainen ohjelma Alasti-klubi on.

– En tiedä, miksi en niin hirveästi uskalla puhua niistä, koska unelmista pitäisi aina uskaltaa puhua, vaikka ne olisivat kuinka hulluja, artisti kertoo.

Haaveena ura ulkomailla

Mikael Gabriel kertoo ohjelmassa päättäneensä, että tulevaisuudessa hän satsaa vielä menestykseen Suomen ulkopuolella. Myös näyttelemisen saralla hän pitää rimaansa korkealla haaveidensa suhteen.

– Olen päätynyt unelmassani siihen, että jonain päivänä laitan kaikki panokseni siihen että yritän myös musiikillisesti ulkomaillla, eri kielellä ja näyttelijähommissa tavoitteena Hollywood, Mikael Gabriel lataa.

– Jännä nähdä, että tapahtuuko, hän naureskelee.

Mikael Gabrielin tähdittämä Alasti-klubin jakso nähdään Subilla tiistaina 17. huhtikuuta kello 21. Sarjan löydät myös Katsomosta.

Alasti-klubien keikkataltioinnit ja haastattelut nähtiin ensimmäisen kerran viime syksynä C Moren suoratoistopalvelussa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme