Mainos
Mainos
Alasti-klubi
Subilla tiistaisin kello 21
Lisätiedot

Uudessa musiikkiohjelmassa artistit riisuvat musiikin ympäriltä kaiken ylimääräisen keskittyen ainoastaan säveliin ja sanoihin. Alasti-klubi on keikkasarja, jotka koostuvat intiimeistä haastatteluista sekä akustisista musiikkiesityksistä.

Alasti-klubi

Mikael Gabriel soitti aikoinaan julman puhelun tyttöystävälleen: "Se oli huono idea"

Mikael Gabriel kertoo Subilla nähtävällä Alasti-klubilla avoimesti 

Rap-artisti Mikael Gabriel myöntää Elias Kaskisen syvähaastattelussa Alasti-klubilla Subilla tiistaina 17.4. soittaneensa aikoinaan ikävän puhelun silloiselle tyttöystävälleen saadakseen materiaalia erääseen kappaleeseen.

Katso artikkelin yltä videolta, millainen ohjelma Alasti-klubi on.

Ote Mikael Gabrielin levyltä Versus:

Tyttöystävä: Moi.
Mikael Gabriel: Mä aattelin vaan soittaa sullekin vielä ja kertoa, että tää oli nyt tässä.
Tyttöystävä: Mikä?
Mikael Gabriel: Kaikki.
Tyttöystävä: Mikä kaikki?
Mikael Gabriel: Koko elämä. Mä en vaan jaksa enää.
Tyttöystävä: Mitä?
Mikael Gabriel: Mä en vaan pysty. Moikka.

Artisti antoi lyhyen puhelun aikana silloisen tyttöystävänsä ymmärtää, että hän on tekemässä itsemurhan. Puhelu kuultiin sittemmin sellaisenaan Mikael Gabrielin levyllä, joka kantaa nimeä Versus.

– Se oli kyllä hirveä juttu, koska soitin sen puhelun silloin oikeasti silloiselle tyttöystävälleni, joka vastaa siinä, että: ”Haloo”. En tehnyt sitä niin, että: ”Moi mä teen sulle tällaisen puhelun”, vaan soitin hänelle sen puhelun oikeasti. Sitten pistin puhelimen kiinni ja se oli varmaan hirveä tilanne, hän muistelee.

Jälkikäteen Mikael Gabriel ymmärsi, että puhelun soittaminen oli ikävä teko tyttöystävää kohtaan.

– Soitin sitten perään, että me nauhoitettiin vaan biisiä. Joskus kolmen aikaan yöllä. Se oli huono idea kyllä – nyt kun miettii jälkeenpäin, niin se oli tosi huono idea, mutta siitä tuli aito. Sen varmaan kuulee siitä, artisti jatkaa.

Mikael Gabrielin tähdittämä Alasti-klubin jakso nähdään Subilla tiistaina 17. huhtikuuta kello 21. Sarjan löydät myös Katsomosta.

Alasti-klubien keikkataltioinnit ja haastattelut nähtiin ensimmäisen kerran viime syksynä C Moren suoratoistopalvelussa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme